Araçlara çarpıp otomobilinde sızan sürücü sedyede ayıldı

Araçlara çarpıp otomobilinde sızan sürücü sedyede ayıldı
Aşırı alkol tükettiği iddia edilen bir sürücü Kağıthane'de araçlara çarptı. Ardından da sokak ortasına park ettiği kendi aracında sızdı kaldı.

Dün gece Kağıthaneliler ilginç bir olaya tanıklık etti. Saat 23.00 sularında Mesut Sarıgöl kullandığı araçla birlikte mahalleye geldi. Alkol sebebiyle kendi mahallesindeki park etmiş araçlara çarpmaya başlayan Sarıgöl biraz ilerleydikten sonra kendisine ait otomobili durdurdu ve içinde sızdı. 

Polisi aradılar
Mahalle sakinleri ilk olarak Sarıgöl'ü uyandırmaya çalıştı. Ancak ne yaptılarsa başarılı olamadılar. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler ilk olarak sürücüyü uyandırmaya çalıştı. Ancak başarılı olamayınca, Sarıgöl'ün alkol komasına girmiş olma ihtimaline karşı sağlık ekibi istendi. 

Sedyede ayıldı
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri de ilk olarak Sarıgöl'ü uyandırmaya çalıştı. Başarılı olamayan sağlık ekipleri, Sarıgöl'ü hastaneye götürmek için sedyeye almak istedi. Sedyeye bindirilen Sarıgöl, sedyeye alındıktan sonra kendisine geldi. Sarıgöl daha sonra hastaneye kaldırıldı. Sarıgöl'ün kullandığı otomobilin çalıştığı şirkete ait olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.