Aralıksız yardım

Aralıksız yardım
İhtiyaç sahibi ailelerin gururunu incitmeden yardım sunduklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Komşusu açken tok yatan bizden değildir, hadisindeki anlayışın gereği olarak sosyal yardımlarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu

Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Her ay ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek yardım eli uzatan Büyükçekmece Belediyesi gıda, giyecek, kırtasiye, temizlik, çocuk ve yaşlı bezi başta olmak üzere birçok türde yardım yapıyor.

Ayrıca yapılan sosyal inceleme ve değerlendirmeler sonucunda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ihtiyaç düzeylerine göre belirlenen limit tutarında verilen Sevgi Eli Kartı dağıtılmıştı. İhtiyaç sahipleri her ayın belirli gün ve saatlerinde evlerinden servis aracılığıyla Sevgi Eli Market’e gelip gıda, tekstil ürünleri, temizlik malzemesi, züccaciyeye ve kırtasiye gibi temel ihtiyaç maddelerini kart limitleri doğrultusunda hiçbir ücret ödemeden alabiliyor. Sevgi Eli Market 4 binin üzerinde aileye yardım eli uzatıyor.

Yardımlarımız sürecek
“Hizmetin temeli sevgidir” sloganıyla hareket eden ve sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Büyükçekmece Belediyesi olarak her zaman için önce insan diyoruz. Yaptığımız tüm çalışmaları, hazırladığımız tüm projeleri, Büyükçekmece ailemizin mutluluğu ve refahı için hayata geçiriyoruz. Sosyal belediyecilik alanındaki öncü çalışmalarımız bundan sonrada hız kesmeden devam edecek. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza insan onuruna yakışır şekilde yardımlarımız sürecek” dedi.

Büyükçekmece’de yaşayan sığınmacı vatandaşların da ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen Akgün, sığınmacı ailelere ikinci el ev eşyası, gıda, giysi ve temizlik malzemeleri yardımında bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.