Ardahanlılar Maltepe’de

Ardahanlılar Maltepe’de
istanbul’da bulunan Ardahan Dernekleri'ni çatısı altında toplayan Ardahan Dernekler Federasyonu, '2. Ardahan Günleri' adıyla düzenlediği dev organizasyonla Ardahanlıları bu kez Maltepe Cumhuriyet Parkı'nda bir araya getirecek.

Maltepe Belediyesi tarafından yaptırılan ve İstanbul'un Anadolu yakasının en büyük yeşil alanı olacak olan Tugay yolu üzerinde ki Cumhuriyet Parkında gerçekleşecek olan 2. Ardahan Günleri 3 gün sürecek. Ardahan'ın yanı sıra Maltepe ve Cumhuriyet Parkının tanıtımınında yapılacağı etkinlik 2-3-4 Kasım günleri gerçekleşecek.

Yöresel ürünler sergilenecek
Maltepe ile Kartal sınırında bulunan Tugay yolu üzerinde ki Cumhuriyet Parkında ki 2.Ardahan Günlerinde Ardahanlılar gelenek, göreneklerinin yanı sıra yöresel sanatçılar sahne alacak, organik ürünler sergilenecek. İstanbul'a tanıtacağızKonu hakkında. bir açıklama yapan Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Gazeteci Fakir Yılmaz, "Maltepe Belediyesi'nin destekleri ile gerçekleşek olan 2.Ardahan Günleri Maltepe Günlerinde İstanbul'daki Ardahanlıları Maltepelilerle buluşturacağız. Yöresel ürünlerimizin yanı sıra yazarlarımız, aydınlarımız, sanatçılarımızla üçgün boyunca Ardahan'ı bir kez daha İstanbul'a, İstanbullulara tanıtacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.