Arif Emecen’in başını yatan otobüsler yedi

Arif Emecen’in başını yatan otobüsler yedi
İddiaya göre İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İETT Genel Müdürü Arif Emecen'i garajlarda çalışmayan 300 otobüs nedeniyle görevden aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal’ın, İETT Genel Müdürü Arif Emecen’i sürpriz bir şekilde görevden alması büyük yankı uyandırdı. İETT’nin 2018 bütçesini oldukça şevkli ve heyecanlı bir şekilde İBB Meclisi’ne sunmasının üzerinden bir hafta geçmeden Emecen’in görevden alınması belediye kulislerinde yankılandı.

Daha önce ne yapıyordunuz?
İBB yetkilileri, Emecen’in neden görevden alındığı konusunda sessizliğini korurken, İBB kulislerinde herkes bu konuyu konuşuyor. Kulislerde konuşulanlar arasında iki konu ön plana çıkıyor. Bunlardan biri, Uysal’ın, "300 otobüs neden garajlarda boşu boşuna yatıyor" şeklindeki soruya İETT Genel Müdürü’nün verdiği cevap. İddiaya göre Emecen, Uysal’a, "Alımları durduğunuz için şoför alamıyoruz" dedi. Bu açıklamaya kızan Uysal, "Ben daha göreve yeni geldim. Daha önce ne yapıyordunuz" diyerek tepki gösterdiği iddia ediliyor. Bir başka iddia ise Emecen’in bütçe sunum konuşmasında, metrobüs hattının Beylikdüzü’nden Silivri’ye uzatılacağını açıklaması. Kulislerde konuşulduğuna göre böyle bir proje söz konusu değil. EMEK KARAKAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.