Arnatvutköy'de Günay dönemi!

Arnatvutköy'de Günay dönemi!
Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini 4,5 yıldır devam ettiren Feyyaz Uzun görevini devretti. Başkanlık görevini, Arnavutköy Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birim Başkanlığı'nı da yapan Emrullah Günay yürütecek.

Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda değişim rüzgarı esti. Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birim Başkanlığı'nı yapan Emrullah Günay, başkanlık koltuğunu Feyyaz Uzun'dan aldı.
 

Allah'a emanet olun
Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini 4,5 yıldır başarıyla devam ettiren Feyyaz Uzun, yaptığı konuşmasında “4,5 yıldır şanla şerefle yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevini Orta Öğretim Birim Başkanlığımızı da yapan Emrullah Günay’a devretmiş bulunmaktayım. Bu zamana kadar desteğini hiçbir zaman esirgemeyen bu davaya gönül vermiş Ocağımıza çakılan bir çivide bile hakkı olan tüm ülküdaşlarıma; beraber görev yapmaktan şeref duyduğum Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Kazım Erdi Aktunç ve Değerli yönetimine, Geçmiş dönemlerde görev yapmış ve birlikte çalışma imkanı bulduğum eski İstanbul İl Ocak Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’a, eski İstanbul 3. Bölge başkanımız Sayın Suad Uzun başkanlarıma ve yönetimlerine ve Arnavutköy Ülkü Ocakları Yönetimime Teşekkürü bir borç bilirim. Bundan sonra Davamızın bir neferi olarak yine ocağımızın ve partimizin emrinde olacağım. Varsa hakkım herkese son zerresine kadar helal ediyor sizlerden de helallik istiyorum. Yeni Başkanımız, Uç Beyimiz Emrullah Günay’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Hepinizi Allah‘a emanet ediyorum” dedi.
 

Var gücümüzle çalışacağız
Arnavutköy Ülkü Ocağı Başkanlığı görevine yeni atanan Emrullah Günay ise şu ifadeleri kullandı: “Mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkü Ocakları Arnavutköy İlçe Başkanlığına Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanımız sayın Kazım Erdi Aktunç beyefendi'nin takdirleri ile atanmış bulunmaktayım. Öncelik ile şahsıma bu görevi layık gören Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanımız sayın Kazım Erdi Aktunç başkanımıza şahsıma bu görevi layik gördükleri için teşekkür ederim. Devraldığım görevi en iyi şekilde gerçekleştirmek için gece uyumadan gündüz durmadan mücadele ederek sevdamız olan davamıza hizmet etmeye gayret edeceğime söz veriyor bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Ocak Başkanımız Feyyaz Uzun bugüne kadar sayısız hizmetlerde bulunmuştur. Bizde kendisiyle birlikte bu şanlı görevi yaşatmak için var gücümüzle çalıştık. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz de Cenabı Allah’ın izniyle mukaddes davamızın şanlı bayrağını Arnavutköy’de yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız." 
 

ORHAN ŞİMŞEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.