Arnavutköy Hadımköy'de fabrika yangını! Ölü ya da yaralı var mı

Arnavutköy Hadımköy'de fabrika yangını! Ölü ya da yaralı var mı
İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de bulunan 3 katlı kimya fabrikasında çıkan yangın sonrasında birçok ilçeden olay yerine itfaiye sevk edildi. Yangında ölü ya da yaralı olup olmadığı da merak ediyor.

İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de çıkan kimya fabrikası yangınında zaman zaman patlama sesleri duyuluyor. İtfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangındaki son dakika gelişmeleri de araştırılıyor. Olayda ölü ya da yaralı durumunun belirlenmesi de bekleniyor.

Hadımköy'de yapı kimyasalları üreten 3 katlı bir fabrikada saat 09.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Fabrikadaki yangına müdahale için bir çok ilçeden itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yanan fabrikada zaman zaman patlamalar meydana geldiği belirtiliyor. İtfaiyenin yangına müdahalesi sürüyor.

İBB'den açıklama;
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "3 katlı yaklaşık 10 bin metrekare  alan üzerine kurulu bir kimyasal fabrikasındaki yangına; Hadımköy, Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Beylikdüzü, Bakırköy, Çatalca, Mimarsinan, Bahçeşehir, Sultangazi, Fatih, Şişli ilçelerden 40 araç, 129 personel müdahale etmektedir. Yaralı veya can kaybı yoktur" denildi.

Güncelleme: 12.11 | Yangın hala kontrol altına alınamadı. Fabrikadan çıkan dumanlar ilçenin büyük bir bölümünü kapladı.

Güncelleme: 14.24 | İBB'DEN AÇIKLAMA YAPILDI
Arnavutköy'de bir kimya fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Arnavutköy Yeşilbayır Mahallesi Şimşir Sokağı üzerinde bulunan 3 katlı yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulu bir kimyasal fabrikasında meydana gelen yangına İBB itfaiye ekipleri (Hadımköy, Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Beylikdüzü, Bakırköy, Çatalca, Mimarsinan, Bahçeşehir, Sultangazi, Fatih, Şişli, Sultangazi, Bakırköy, Kıraç, Kartal, Tuzla, Kadıköy, Seyrantepe) 73 araç, 173 personelle müdahale etmektedir. Fabrika içerisinde yangından dolayı patlamalar meydana geldiği için itfaiye ekiplerinin dışarıdan robot araçlar ve köpük su kuleleri ile yangına müdahaleleri devam etmektedir. Yaralı veya can kaybı yoktur."

istanbul arnavutköy hadımköy yangın

istanbul arnavutköy hadımköy yangın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.