Arsayı bulun tesisi yapalım

Arsayı bulun tesisi yapalım
Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği'ni ziyaret eden eski Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avcılarlı sporcuların tesis talebini değerlendirdi. Kılıç, “İhtiyacınız olan spor tesisini biz elbette yaparız. Arsayı bulun, yeri gösterin biz de gerekeni yapalım” dedi.

Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği, eski Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan'ın ağırladı. Kulüpler Birliği lokalinde gerçekleşen buluşmaya Yunus Yıldırım ve Avcılar'daki kulüp başkanları ev sahipliği yaptı. Avcılar'daki eksiklikleri ve spor anlamındaki imkansızlıkları anlatan isimler, eski Bakan Kılıç'tan yeni bir spor tesisi yapılmasını ve yeni bir stat inşa edilmesini talep etti. Firuzköy'deki Atatürk Stadyumu'nun kendilerine yetmediğini anlatan Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yunus Yıldırım, “Bizim ilçemizde çok iyi spor takımları var çok iyi ekipler var ama maalesef imkanlarımız kısıtlı. Birçok kulüp birden tek bir sahada antrenman yapmak zorunda kalıyor. Bunun yerine Avcılar sahilinde yeni bir antrenman alanı açılabilir. Tek bir sahayla birlikte yeterince zor bir durumla karşılaşıyoruz” dedi.

Acil ihtiyaç var
Avcılar'da halihazırda 13 tane kulübün birden tek bir yerde çalışma yapmak zorunda kaldığını anlatan Yıldırım, “Bizim açık yüreklilikle ifade edebilirim ki hızlı ve acil bir şekilde spor tesisine ihtiyacımız var. Biz bu konuda 4 yıl önce bir çalışma yapmış ve proje çizmiştik. Bunu da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) iletmiştik. Futbol, basketbol, voleybol veya tenis anlamında ilçemize katkı verecek bir yer talebimiz olmuştu. Fakat şimdiye kadar bir sonuç alamadık. Bizler bunu önemsiyor bunu istiyoruz. Para talep etmiyoruz. Tek istediğimiz daha rahat koşullarda spor yapabilmek” diye konuştu.

Sorunu biz çözeriz
Yıldırım'ın ve diğer kulüp başkanlarının taleplerini göz önünde bulunduran Kılıç ise Avcılar'a tesis sözü verdi. Kılıç, “İhtiyacınız olan spor tesisini biz elbette yaparız. Bu sorununuzu çözeriz. Siz yeter ki arsayı bulun, yeri gösterin bizler de gerekeni yapalım. Avcılar'a güzel bir spor tesisi kazandıralım” dedi. Kılıç'ın açıklamalarına yanıt veren isimler ise Yeşilkent Mahallesi'nde uygun arsalar olduğunu belirtti. Kılıç bunun üzerine; “O halde bu sorunu biz çözeriz” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum