Asla pes etmek yok

Asla pes etmek yok
Bağcılar’da gençlere 42 ayrı atölyede kurs veren Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi 2018-2019 dönemi açılışı yapıldı. Yeni nesilden umutlu olduğunu söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Türkiye yükselişe devam ettikçe üzerinize geleceklerdir. Birtakım zorluklar yaşanacaktır ama asla pes etmek yok. Ben bu gençliğe güveniyorum” dedi

Bağcılar’da 15-28 yaş grubu gençlerin bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanda geleceğe donanımlı ve emin adımlarla yürümeleri amacıyla eğitim hizmeti veren Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi yeni döneme “Merhaba” dedi. 2018-2019 eğitim dönemi açılışı nedeniyle düzenlenen törende kursiyerler ve öğretmenler bir araya geldi.

Onur ve gurur duydum
Programın açılış konuşmasını yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bizim çok şanlı bir geçmişimiz var. Biz de aynı ümidi yeşerten bir nesiliz. Bugün Türkiye’deki bütün kavgaların nedeni Türkiye’nin ekonomik savaş mücadelesidir. Türkiye yükselişe devam ettikçe üzerinize geleceklerdir. Birtakım zorluklar yaşanacaktır ama asla pes etmek yok. Ben bu gençliğe güveniyorum. Donanımlı bir şekilde yetişmek zorundayız. Şu muhteşem görüntüden ben onur ve gurur duydum. Yeni dönemin hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum ve tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi. Başkan Çağırıcı, Bağcılar Meydan’da Türkiye’de bir benzeri olmayan içinde her türlü imkanın bulunduğu 5 katlı kütüphaneyi yakında ilçeye kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Hayaller gerçek olsun
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ise “Ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi; bütün çaba bütün bunun için. Bir şeyin başlangıcı hayal ve hedeflerle olur. Hayalleriniz her zaman büyük olsun. Hayal kırıklıklarınız olabilir. Bu sapmalar sizin azminizi hiçbir zaman kırmasın. Hayallerinizi gerçekleştirmek için mücadele edin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.