Avcılar Belediyesi battı!

Avcılar Belediyesi battı!
AK Parti Avcılar Belediye Meclis üyesi Mehmet Özgür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ı hedef aldı. Toprak hakkında 2 yıl önce söylediklerini anımsatan Özgür, “Bugün Avcılar Belediyesi'ni batırdı” dedi.

Sosyal medya sade vatandaşlar kadar siyasiler içinde önemli bir mecra. Birçok eleştiriyi sosyal medya hesapları üzerinden dile getiren siyasilere bir yenisi de Avcılar'dan eklendi. Avcılar Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özgür, Facebook hesabından yaptığı paylaşımla Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ı hedef aldı. Toprak'ın, Avcılar'da kötü bir yönetim sergilediğini belirten Özgür, kendisinin şimdiye kadar belediyeye yönelik uyarı ve tavsiyelerinin ise dikkate alınmadığının altını çizdi.

Maaşları bile ödeyemiyorsunuz
2 yıl önce gazetemizde yayınlanan “Vay Anam Vay” başlıklı haberi paylaşan Özgür, “2 yıl önce bugün yaptığımız uyarıları dikkate almayan belediye başkanı, bugünlere geldiğimizde personel maaşlarını bile ödeyemez hale gelmiş. Ama ben 2 sene önce demiştim, uyarmıştım. Şimdi bugün Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Avcılar Belediyesi'ni batırdı” ifadelerine yer verdi.ANIL BODUÇ

avcılar belediyesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.