Avcılar gururlandırdı

Avcılar gururlandırdı
Avcılar İnönü İlkokulu, Avrupa Birliği Etwinning Merkezi Destek Servisi tarafından eTwinning Okul etiketi kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Avcılar İnönü İlköğretim Okulu, uluslar arası anlamda ses getirecek büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği (AB) Etwinning Merkezi (Brüksel) Destek Servisi tarafından eTwinning Okul etiketi kazanan İnönü İlköğretim Okulu, bu başarısıyla birlikte Avrupa'daki bin 211 okul arasına girmeyi başardı. Söz konusu etikete Türkiye'de sahip olan okul sayısı 179 iken İstanbul'da ise bu rakam sadece 17. İstanbul'daki 17 okul arasına girme başarısı gösteren İnönü İlköğretim Okulu'nun öğretmenlerinden Filiz Yıldız, Damga'ya yaptığı açıklamada büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, eTwinning Okul etiketi hakkında bilgi verdi.

Yaratıcılığın göstergesi
eTwinning Okul etiketinin yaratıcılığın bir göstergesi olduğunu söyleyen Yıldız şöyle konuştu; “Etwinning Okulu olarak seçilen okullar dijital uygulamalar,e-güvenlik uygulamaları, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar alanında bölgesinde öncü kabul edilmektedir. eTwinning okulu olarak seçilen okullara onurluk, bayrak, sertifika, web sitesi için dijital rozet, bültende yer alma gibi ödüllerin verilmesi planlanmaktadır. Bu girişimde eTwinning okulu olarak seçilen okullar, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında uluslararası toplantılara davet edilmesi planlanmaktadır.”

Gelecek tasarlanacak
Geleceğin sınıflarını tasarlayacaklarını da anlatan Yıldız, “Gelecek yıl okulumuzda geleceğin sınıflarını tasarlamakla beraber tüm bu gelişmeler ışığında İnönü İlkokulu olarak yepyeni projeleri ve çalışmaları ile uluslararası platformda çalışmalara devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere destek olan Okul Müdürü Ayhan Korkmaz ve Müdür Yardımcısı Adem Özçelik'le beraber emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.