Avcılar için kenetlendiler

Avcılar için kenetlendiler
CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan, kendisini makamında ziyaret eden Avcılar Balkan Türkleri Derneği Başkanı Efrahim Kamberoğlu ve ekibini ağırladı. Ziyaret sonrası konuşan Bozan, “Yaşadığımız kenti daha yaşanılabilir bir hale getirmek için sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortak çalışmalar yapacağız” dedi.

Avcılar Balkan Türkleri Derneği, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan'ı ziyaret etti. Yeniden ilçe başkanlığına seçilen Bozan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Dernek Başkanı Efrahim Kamberoğlu'na, ekibi de eşlik etti. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozan, Dernek Başkanı Efrahim Kamberoğlu’nu; “Türk Bayrağını göndere çeken eski dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçimiz ve aynı zamanda aktif bir sivil toplum kuruluşu yöneticimiz” diye tanıttı.

Beraber çalışacağız
Ziyarteçilere teşekkür ederek bir konuşma yapan İlçe Başkanı Erhan Bozan, “Avcılarımızın Balkan Türkleri’ne uzanan bir tarihi vardır. Balkan Türkleri’nin Avcılar’da temsil edildiği birkaç dernek var. Bunların ilki ve en önemlilerinden biri olan Avcılar Balkan Türkleri Derneği bizi ve yeni seçilen tüm yönetici arkadaşlarımızı kutlamak için ziyarete geldiler. Kendilerine bu hoşgelişleri için teşekkür ediyoruz. Buraya kültürel zenginliğinizi yaşatarak geldiniz. Bunu burada bizlere hissettiriyorsunuz. Gelişiniz bizleri gerçekten çok mutlu etti ve çok onurlandırdı. Bu ziyaretinizi hem partililerimize ve hemde tüm Avcılarımıza duyuracağız. Derneğiniz ile olumlu çalışmaları geçmiş dönemde de paylaşmıştık. Önümüzdeki dönemde bu çalışmaları arttırarak devam etmek istiyoruz. Sizin gibi aktif çalışan sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte bu yaşadığımız kenti daha yaşanabilir bir hale getirmek için birlikte çalışmalar yapacağız. Buna inanıyor ve çok önem veriyoruz” dedi.

Başarılar dileriz
CHP İlçe Başkanı Erhan Bozan’dan sonra konuşan Balkan Türkleri Derneği Başkanı Efrahim Kamberoğlu da ziyaret sebebini şu şekilde açıkladı: “Değerli arkadaşlarım. Örgütünüz önemli seçimlerden geçti. Bu seçim sürecinde İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticilerinizi seçtiniz. Avcılar Balkan Türkleri yönetim kurulu olarak başta ilçe başkanımız Erhan Bozan’ı ve diğer başkan ve yönetici arkadaşlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. Bu arada Kadın Kolları yönetimine seçilen arkadaşımız, hemşehrimiz Nurcihan Selimoğlu’na da başarılar diliyoruz.”

Kırgınlıkları bırakalım
Erfahim Kamberoğlu, Avcılar'da bazı çekişmelerin olduğunu gözlemlediklerini ve bu çekişmeleri, kırgınlıkları ve bir kenarı bırakıp hep birlikte Avcılar’ın iyi bir yerlere gelmesini istediklerinin altını çizdi. Erhan Bozan’ı yakından tanıdığını dile getiren Kamberoğlu,”Sayın Bozan her türlü sorunumuzda daima bizim yanımızda ve bizimle beraber olmuştur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.