Avcılar spor kenti olacak

Avcılar spor kenti olacak
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılarspor Kulübü'nün yöneticilerini makamında ağırladı. Avcılar'ın, İstanbul'un en gözde spor kenti olacağını söyleyen Hançerli, “Her zaman sporun ve sporcu kardeşlerimizin yanında olacak. Vatandaşlarımızı iyiye yönlendireceğiz” dedi.

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren'le beraber Avcılarspor Kulübü'nün yöneticilerini makamında ağırladı. Avcılarspor'un ilçenin en önemli rengi ve değerleri arasında olduğunu kaydeden Hançerli, “Biz kentimizin büyük bir zenginliği olan Avcılarspor'un ve diğer güzide spor kulüplerimizin her zaman yanında olacağız. Sporu teşvik edecek, insanları sporan yönlendirecek ve toplumsal mutluluğu rahatlığı daha arttıracağız” dedi.

Şampiyonlar çıkaralım
Avcılar'ın spora yaptığı yatırımlarla birlikte spor alanında örnek bir ilçe haline geleceğini de kaydeden Hançerli, “Biz istiyoruz ki her zaman gençlerimiz sporla haşır neşir olsun. Futbol oynasın, basketbol oynasın, voleybol oynasın sporun her türlü branşında gençlerimizi görelim. Onları kötü alışkanlıklardan, uyuşturucan, zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırarak spor gibi sanat gibi kendilerinin gelişimine daha çok katkı sunacak, toplumun refahına daha çok katkı sağlayacak alanlara yönlendirelim. Biz istiyoruz ki Avcılar spor alanında şampiyon bir kent olsun ve içerisinde daima şampiyonlar çıksın” diye konuştu.

60 numaralı forma hediye edildi
Ziyarette Hançerli'ye memleketi Tokat'ın plakasının yazılı olduğu 60 numaralı formayı hediye eden Avcılarspor Kulübü'nün yöneticileri; “Gerçekten verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Görevine yeni başlayan Sayın Turan Hançerli'ye tebrik dileklerimizde bulunarak, kendisine başarılar diledik. Sporun daha fazla kalkınabilmesi, Avcılar'da spor için neler yapılabileceği yönünde fikir alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.