Avcılar umut kaynağı oluyor

Avcılar umut kaynağı oluyor
Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, Aile Sosyal Destek Projesi (ASDEP) hakkında bilgi verdi. Doğan, “Proje sayesinde 3 bin 500 engelli yakınına maddi destek sağlamaya başladık” dedi.

avcılar’da kısa bir süre içinde hayata geçen ASPED, çok sayıda aileye umut ışığı oldu. Engelli yakınlarına maddi destek verilmesini sağlayan proje hakkında konuşan İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, “Çok kısıtlı bir zaman içerisinde böylesi iyi bir noktaya gelen bu proje sebebiyle oldukça mutluyuz. Her zaman ilçe halkımızın sorunlarını çözmek ve onlara yardımcı olmak adına çalışıyoruz. Bu projede de bunu başarmaya kararlıyız” dedi.

4 ayda10 bin aile
ASPED'in sadece dört aydır faaliyet içinde olduğunu ve bu kısa süreçte 10 bin aileye yardım imkanı sağladığını anlatan Doğan, “Proje sayesinde 3 bin 500 engelli yakınına maddi destek sağlamaya başladık. 4 ayda 10 bin aileye ulaşma başarısı gösterdik. ASPED'le beraber artık bize herhangi bir başvuru olmadan, ev ev gezerek, dolaraşarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözebiliyoruz. Ne kadar engelli, yetim, yardıma muhtaç vatandaşımız varsa hepsine sosyal destek vereceğiz. Sadece talep odaklı değil arz odaklı bir hizmet sunacağız” diye konuştu.

Devlet vatandaşa gidecek
Doğan, ASPED sayesinde devletin vatandaşa gideceğini de belirterek, “Avcılar'ın çok yakında bir sosyal risk haritasını çıkaracağız. Buradaki veriler ışığında da elimizden geldikçe herkese yardım etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. ASPED'in hayata geçmesinde büyük pay sahibi olan ekibini de kutlayan Doğan, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ebru Baydak ve beraberindekileri de tebrik etti. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.