Avcılar’da iki yeni aday!

Avcılar’da iki yeni aday!
CHP Avcılar İlçe Kongresi'ne sayılı günler kala İlçe Başkanı Erhan Bozan'a iki yeni rakip çıktı. 10 gün sonra yapılacak başkanlık seçimine; Seher Okşar ve Erdal Nas'ın da aday olması bekleniyor.

24 Aralık tarihinde gerçekleşecek CHP Avcılar İlçe Kongresi'ne kısa bir süre kala İlçe Başkanı Erhan Bozan'la iki yeni ismin yarışacağı iddia edildi. 2014 Yerel Seçimleri'nde CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olarak gene Erhan Bozan ile yarışan Av. Seher Okşar'ın ve İlçe Örgütü Yöneticisi Erdal Nas'ın; aday olacağı konuşulurken her iki isim de şimdilik resmi açıklamalarını bekletme kararı aldı.

Yakında açıklayacak
CHP'nin ilçedeki tanınan isimleri arasında yer alan ve daha önce belediye başkan aday adaylığı içinde ilçede seçim faaliyetleri yürüten Av. Seher Okşar'ın adaylık için şimdilik nabız yokladığı belirtildi. Okşar'ın yapacağı görüşmeler ve ilçe örgütünden gelecek desteğe bağlı olarak yakın bir tarihte adaylığını açıklayacağı iddia edildi. Konuyla ilgili Okşar cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Avcılar siyasetinde Okşar'ın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. 
Erdal Nas talebe bakacak

Okşar gibi mevcut İlçe Başkanı 
Erhan Bozan'ın karşısına rakip olarak çıkacağı iddia edilen bir diğer isim de Erdal Nas oldu. Halihazırda CHP Avcılar İlçe Örgütü Yöneticisi olan Nas'ın; aday olacağı yönündeki iddialar parti içinde daha şimdiden tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada; “Bozan'la yol yürürken neden aday oluyor?” şeklinde sorulara maruz kalan Nas, konuyla ilgili sessizliğini korurken, ilerleyen günlerde bir açıklama yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Nas'ın özellikle parti içerisindeki talebi değerlendireceği ve aday olması durumunda alacağı desteği göz önünde bulundurarak hareket edeceği gelen bilgiler arasında.

Erhan Bozan ağır basıyor
Kendisine rakip olması beklenen her iki isme rağmen CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan'ın, 24 Aralık'ta yapılacak seçimden zaferle ayrılması bekleniyor. İlçe Örgütü'nün desteğini alan Bozan'ın özellikle hem gençlik kolları hem de kadın kolları yapılanmalarıyla uyumlu bir şekilde çalışması ve delegelerle kurduğu sağlıklı iletişimin kendisinin lehine işaretler olduğu söyleniyor. Sosyal medyada da partililerin yaptığı paylaşım ve yazdığı yazılar; “Bozan'ın arkasındayız” mesajı veriyor. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.