Avcılar’da suç azalıyor

Avcılar’da suç azalıyor
Avcılar'da düzenlenen Huzur Toplantısı'nda ilçede son bir yılda yüzde 10, son üç yılda ise yüzde 46 oranında suç oranının azaldığı belirlendi.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Avcılar'ın sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu "Huzur Toplantısı" düzenlendi. Toplantı İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, Askerlik Şube Başkanı Albay Önder İrevül ve Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin katılımıyla Avcılar Belediyesi ev sahipliğinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Düzenlenen etkinlikte Avcılar ilçesi ile ilgili hakkında birçok mesele konuşuldu, vatandaşların soruları yanıtlandı. Emniyettin verdiği bilgilere göre; Avcılar’da suça karışanların önemli bir kısmı çevre ilçelerden gelen kişiler tarafından kaynaklanıyor.

Güven içerisinde bir kent
Huzur Toplantısı'nda, ilçede son bir yılda yüzde 10, son üç yılda ise yüzde 46 oranında suç oranının azaldığı belirlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Handan Toprak, “Avcılar Belediyesi olarak, kamuda işbirliği ile Avcılar’da insanların huzurlu, mutlu ve güven içinde yaşadığı bir kent olmasını arzu ediyor ve bunun için çalışıyoruz. Avcılar Belediyesi olarak Avcılar’daki bütün kurumlarla işbirliği halinde çalışarak sorunlar üzerine ortak çözümler üretmenin gayreti içinde oluyoruz. Avcılar halkının huzuru ve güvenliği için gece, gündüz çalışan, sorunları tespit ederek çözümleri paylaşmak için yola çıkan İlçe Emniyet Müdürümüz ile tüm personeline bu duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.