Avcılar’dan Mehmetçiğe gönül köprüsü

Avcılar’dan Mehmetçiğe gönül köprüsü
Avcılar Dernekler Federasyonu Başkanı Özcan Özbey ve beraberindeki 21 dernek başkanı, sınırın sıfır noktasında bulunan Hatay Reyhanlı'daki Cilvegözü Sınır Kapısı'na giderek bölgede görev yapan askerlere destek verdi. Ziyaretle ilgili konuşan Özbey, “Mehmetçiklerimize Avcılar halkının selamını götürdük onlara moral vermek istedik” dedi.

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı sürerken, Avcılar'dan da mehmetçiğe moral ziyareti geldi. Avcılar Dernekler Federasyonu Başkanı Özcan Özbey ve beraberindeki 21 dernek başkanının yer aldığı heyet Avcılar'dan başladıkları yolcuklarını Reyhanlı'da bulunan Cilvegözü Sınır Kapısı'nda bitirdi. Sınırın sıfır noktasında görev yapan askerlerle buluşan Özbey ve beraberindekiler, “Türk askerine moral vermek, askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için buralara kadar geldik. Onlara Avcılar halkının, ülkemizdeki tüm vatansever vatandaşlarımızın selamlarını getirdik” diye konuştu.

Ömer Halis Demir'in kardeşi de gitti
Avcılar Dernekler Federasyonu ile birlikte hem mehmetçikleri hem de bölgedeki idari birimleri ziyaret edenler arasında sürpriz bir isimde vardı. O da 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü hainler tarafından şehit edilen Astsubay Ömer Halis Demir'in kardeşi Soner Demir'di. Demir'in de yer aldığı ziyarette heyet Reyhanlı İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu'nu ziyaret etti. Burada konuşan Özbey, her türlü yardıma ve desteğe hazır olduklarının sözünü Kaymakam Çobanoğlu'na verirken, Çobanoğlu da gerek Özbey'e gerekte beraberindeki isimlere teşekkür etti.

Bir karış toprak vermeyiz
Ziyarete ilişkin ayrıntıları ve ziyaret esnasında yaşadığı duyguları gazetemizle paylaşan Özcan Özbey, ciddi manada duygulandığını gizlemedi. Özbey, “Burası gerçekten de televizyonlarda seyrettiklerimize kıyasla epey farklı. Oradaki askerlerimizin duyguları inanılmaz olarak hissediliyor. Ben bunu hissettiğimi söyleyebilirim. Gerçekten duygu dolu güzel ve özel anlar yaşadık. Çok rahat diyebiliyoruz ki bunca emek, çaba var. Biz vatanımızın bir karış toprağını dahi vermeyiz” diye konuştu.

Avcılar'dan 1 TIR dolusu yardım
Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan'ın destekleriyle bölgeye 1 TIR dolusu çamaşır yardımında bulunduklarını da belirten Özbey, “Bu anlamda Kaymakam Doğan'a teşekkür ettiğimizi belirtmek isteriz. Kendisinin de Hataylı olması münasebetiyle buradaki yetkilileri aradı ve bizlere öncülük etti. Bunu da belirtmek istiyorum. Biz federasyon olarak burada mücadele veren askerlerimizle, mehmetçiklerimizle her zaman gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz. Her zaman onların yanında olacağız” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.