Avcılar'dan Türkiye'ye döviz kazandırıyoruz

Avcılar'dan Türkiye'ye döviz kazandırıyoruz
Avcılar'da açılışı yapılan Zengin Emlak Gayrimenkul'un, sadece ilçeye değil İstanbul'a ve Türkiye'ye katkı vereceğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Zengin, “Biz şirket olarak sadece yurt içinde değil yurtdışında da varız. Hem ülkemize döviz kazandırıyor hem de ekonomiye katkı sunuyoruz” dedi.

Avcılar Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde açılışı gerçekleşen Zengin Emlak Gayrimenkul, emlak sektöründe başarılı olmak hedefiyle start aldı. Oldukça görkemli bir atmosferde gerçekleşen açılışın ev sahipliğini Zengin Emlak Gayrimenkul Şirketler Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Zengin ve Hasan Al Samarai yaptı. Açılışa; Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi Gülten Yarbasan, AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Şebnem Öngün Gökmen, İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşar, Avcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şahin Gültekin, Avcılar Tapu Müdürü Seyfullah Partalcı, Avcılar Mal Müdürü Abdulvahap Çetiner ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Dünya çapında müşterilerimiz var
Açılışta konuşan Beşir Zengin, şirket olarak çok büyük hedeflere sahip olduklarını ifade ederek, “10 yıldır Avcılar'da bu sektörün içerisindeyiz. Bugüne kadar birçok güzel işe imza attık. Biz yalnızca gayrimenkul satıyor gibi görünüyoruz ama bir yandan da yurtdışında dahi iş yaparak ülkemize döviz kazandırıyor, ülke ekonomisinde katkıda bulunuyoruz. Bugün dünya çapında müşterilerimiz var. Bu da nasıl oluyor? İşinizi düzgün yaparak, itibarınızı koruyarak. Biz de işimizi layığıyla yapıyor, itibarımızı koruyor ve daha büyük hedefler için çalışmayı sürdürüyoruz” dedi. Emlak hizmetinin dışında gönüllü tercümanlık hizmeti verdiklerini de anımsatan Zengin, “Bu sayede yabancı müşteriler bize itibar edebiliyor. Biz de sadece gayrimenkul sektörüne değil turizme dahi katkı vermiş oluyoruz” şeklinde konuştu.

Avcılar’a hizmet ediyorlar
Zengin'in ardından konuşan Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan da, Zengin Gayrimenkul'un Avcılar'a hizmet edeceğinden hiçbir şüphesi olmadığını söyledi. Doğan, “Ülkemiz ekonomik operasyonlara maruz kalırken, sıkıntılı bir zamandan geçerken böyle açılışları görmek ve böyle hizmetlere vesile olmak bizim için çok güzel ve çok önemli bir gelişmedir. Bu nedenle tüm Avcılarlılar adına Zengin Gayrimenkul'e başarılar diliyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.