Az zamanda güzel işlere imza attık

Az zamanda güzel işlere imza attık
Avcılar Engelliler Derneği, üyelerine ve ilçe protokolünü iftarda bir araya getirdi. Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar, “Hoş vakit geçirecekleri ve hayatı paylaşabilecek bir kapı olmak amacıyla çıkmış olduğumuz bu yolda kısıtlı imkanlarla kurduğumuz derneğimiz hamd olsun ki az zamanda güzel işlere imza attık” açıklamasını yaptı.

Yaptığı çalışmalarla büyük taktir kazanan Avcılar Engelliler Derneği'nin (AVENDER) düzenlediği iftar yemeğinde ilçe protokolü ve üyeler bir araya geldi. Baler Restoran'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen yemeğe Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı. İftara Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve engelliler ile aileleri katıldı.

Hayatı paylaşacak kapı
Bölgedeki iş insanlarının bağışlarıyla çalışmalar yaptıklarını söyleyen Vardar, iftara katılan herkese teşekkür etti. Vardar, “Bu mübarek ayda aynı sofrayı paylaşmak adına düzenlediğimiz iftar yemeğine katıldığınız için bizlere onur verdiniz. Yaklaşık 4 yıl önce Avcılar'da yaşayan ve sayıları 17 bini bulan engelli kardeşlerimiz için bir şeyler yapmak, onların hayatlarını kolaylaştırmak, hoş vakit geçirecekleri ve hayatı paylaşabilecek bir kapı olmak amacıyla çıkmış olduğumuz bu yolda kısıtlı imkanlarla kurduğumuz derneğimiz AVENDER'de hamd olsun ki az zamanda güzel işlere imza attık” dedi.

Teşekkür plaketi verildi
“İlk etapta 15 engelli dostumuz ile başladığımız bu dernekte bugün 5 bin engelli kardeşimize hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz” diyen Vardar, “Özel insanlarımız ve aileleri ile çok güzel vakit geçiriyoruz. Onların sesi olmak neşelerine, hüzünlerine ortak olmak onlarla hayatı paylaşmak bizim için en büyük mutluluk kaynağı olmaya devam ediyor” şeklinde konuştu. Dernek merkezinde engelliler için kurslar düzenlediklerini, ihtiyaç sahiplerine akülü tekerlekli sandalyeler, hasta yatakları, engelli asansörleri temin ettiklerini söyleyen Ahmet Vardar, destek sunan iş insanlarına teşekkür plaketi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.