Azrail kol geziyor!

Azrail kol geziyor!
Çatalca’da devam eden Kuzey Marmara Otoyolu ve Çevre Yolu inşaatlarında çalışan hafriyat kamyonlarının her gün bir kazaya karışması, bu durumdan tedirgin olan vatandaşlara, “Çatalca yollarında Azrail kol geziyor” dedirtiyor.


Vatandaş isyan noktasında
Hafriyat kamyonları, özellikle Çakıl Mahallesi'nde bulunan yeni taş ocağı, eski su deposunun olduğu bölgeden çevre yoluna girişler, İnceğiz Mahallesi'ne giden yolda yapılan çalışmalar ve asfalt fabrikasına giden yollarda kazalara neden oluyor. Bundan dolayı da Çatalcalı vatandaşlar ve yine bu yolları kullananlar isyan etme noktasına geldi. 
Trafoya girdi
Mevcut alanlarda özellikle süratli, brandasız ve tonajlarını aşmış oldukları iddia edilen hafriyat kamyonlarından bir tanesi en son geçtiğimiz gün bir trafo binasına girdi. Trafo binasının hemen yanında bulunan İETT Durağında ise kimsenin olmaması ve herhangi bir can kaybının yaşanmamış olması büyük bir şans olarak yorumlandı. 
Zabıtalara seslendiler
Çevrede kazayı gören vatandaşlar, “Bu bir değil ki daha bir saat önce bir uzun TIR çekicisinin arkasından bir asfalt sökücü aracı resmen düştü. Arkasında herhangi bir araç olsa ve içinde bir aile falan olsa hepsi telef olmuştu. Kırmızı ışıkta durmayanları oturun burada saatlerce izleyin. Hiçbir kurala uymuyorlar” diyerek Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerine ve zabıtalara da seslendiler. 

BAHADIR SÜGÜR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.