Babamın oğlu olsa tanımam

Babamın oğlu olsa tanımam
Trabzonlu hemşehrilerine hangi siyasi partiden olursa olsun destek vereceklerini söyleyen Avcılar Trabzonlular Derneği Başkanı İsmail Hakkı Aktaş, kırmızı çizgilerinin 'bu desteğe layık olması' olarak açıkladı. Aktaş, “Eğer o koltuğa layık değilse babamın oğlu olsa da destek gelmez” dedi

Avcılar Trabzonlular Derneği'nin geçtiğimiz hafta yapılan kongresinde başkanlığa seçilen İsmail Hakkı Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalara hızlı başladı. İlk olarak tadilatta bulunan Firuzköy yolu üzerindeki dernek merkezinde incelemelerde bulunan Aktaş, çalışmaların son aşamaya geldiğini belirterek yeni yılın ilk aylarında açılışı yapacaklarını söyledi.

Layık olması lazım
Gazetemize açıklamalarda bulunan İsmail Hakkı Aktaş, “Öncelikle şunu açık bir şekilde söyleyeyim bizim dernekte siyaset olmaz. Trabzonlu hemşehrilerimize hangi partiden olduğuna bakmadan elimizden gelen desteği vereceğiz. Ancak buna layık bir insan ise... Eğer o koltuğa layık değilse babamın oğlu olsa da destek gelmez. Bizler derneğimizde Trabzonu, Trabzonluların varlığını, gücünü, kültürünü göstereceğiz. Bunun yanında Trabzonlu olmasa da tüm dostlarımıza kapımız açık” diye konuştu.

Gençler unutulmayacak
Özellikle gençlerle ilgili projeleri olduğunu söyleyen Aktaş, “Kültür, sanat, spor başta olmak üzere çok sayıda aktiviteye imza atacağız. Gençlerimizle değişik sosyal aktiviteler ile yapacağız. Ayrıca sosyal medya üzerinden de Avcılar Trabzonlular Derneği sayfamızı da aktif hale getiriyoruz.  Avcılar'da 10 binin üzerinde bir Trabzonlu nüfusu hemşehrimiz var. Bu büyük bir potansiyel. Birlikteliğimizden çok büyük güç doğacaktır. Bu güç de Avcılar'da çok açık hissettireceğiz. Trabzonlular başarılıdır, çalışkandır, ülkesini bayrağını seven bir millettir” açıklamasını yaptı.

Avcılar Trabzonlular Derneği'nin yönetimi şu isimlerden oluşuyor
Başkan İsmail Hakkı Aktaş
Özcan Birlik
Serkan Şengül
Lokman Gür
Tuncay Tarakçı
Hamit Yazıcı
Atilla Aktaş
Erol Tuna Mıdık
Hüseyin Çil
Numan Şahintürk
İsmail Şahintürk
Musa Kocaman
Mehmet Okutan
Zafer Şahin
Cengiz Çapoğlu 
Rafet Demirtaş
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum