Bahçelievler'de psikoloğa saldırı! Hayatını kaybetti

Bahçelievler'de psikoloğa saldırı! Hayatını kaybetti
İstanbul Bahçelievler'den gelen son dakika haberlerine göre bir psikolog eski hastası tarafından silahlı saldırıya uğradı. Doktor yaralandı.

Olay saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Hastanede görevli psikolog doktor, eski hastası olduğu belirtilen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yaralı doktorun ameliyata alındığı öğrenildi. Polis kaçan saldırganı arıyor.

İstanbul Bahçelievler'de bulunan özel bir hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor Fikret Hacıosman hayatını kaybetti. Saldırgan Tunçdemir Esenler’de polisin düzenlediği operasyonda olayda kullandığı tabanca ile yakalandı. Bahçelievler’de özel bir hastanenin Psikiyatri bölümünde görevli uzman doktor Fikret Hacıosman, eski hastası olduğu öne sürülen bir kişinin silahlı saldırısında ağır yaralandı. Saat 12.30 sıralarında hastanede gerçekleşen olayda başından vurulduğu belirtilen Hacıosman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren Serhat Tunçdemir’in Mart ayından beri tedavi gördüğü, obsesif kompulsif bozukluk tedavisi gördüğü bildirildi.

YAKALANDI

Saldırgan Tunçdemir, Esenler’de polisin düzenlediği operasyonda olayda kullandığı tabanca ile yakalandı.

SALDIRIYA UĞRAYAN DOKTOR HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan psikiyatri uzmanı Dr. Fikret Hacıosman’ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Medicana Bahçelievler Hastanesi'nden yapılan açıklama şöyle: 2 Ekim 2018 tarihinde tedavi ettiği hastası tarafından ateşli silahla saldırıya uğrayan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. 

Yaşanan saldırı sonrasında ameliyata alınan ve tedavisi titizlikle takip edilen doktorumuz Fikret Hacıosman; yaşamsal fonksiyonlarının geri döndürülememesi nedeniyle saat 21.55'te vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. 

3 Ekim Çarşamba günü saat 12.00'de, Medicana Bahçelievler Hastanesi önünde ve tüm Türkiye'deki Medicana Hastanelerinde eş zamanlı Dr. Fikret Hacıosman anısına bir tören düzenlenecek ve basın açıklaması yapılacaktır.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.