Bahçeşehir'e Weltew geldi

Bahçeşehir'e Weltew geldi
Tüketici hakları doğrultusunda sunduğu satış sonrası hizmetleriyle adından söz ettiren Weltew Home'un bir şubesi daha Esenyurt'ta bulunan Bahçeşehir Mobilyacılar Sitesi'nde; Nuri Arık ve Hacer Arık tarafından hizmete açıldı

1996 yılında Bursa İnegöl’de mobilya sektöründe üretim ve pazarlama faaliyetlerine başlayarak büyüme trendiyle kendinden söz ettiren weltev home'nin mağaza açılışına yoğun katılım olduğu gözlendi. Bir aile firması olan şubenin sahiplerinden Nuri Arık ve Hacer Arık bölgeye istihdam katmak için yola çıktıklarını söyledi. Açılışta kısa bir teşekkür konuşması yapan Nuri Arık'ın ardından söz alan weltev home Marka ve Pazarlama Müdürü Akın Can, “Firmamız 1996 yılında Bursa İnegöl'de kuruldu. İlk satış ve pazarlama ağımızı İstanbul'da kurduk. İstanbul dünyanın başkentlerinden biri, İstanbul'da kurduğumuz satış ağı ile dünyanın 45 ülkesinde mobilya ihraç ediyoruz, mobilya satıyoruz. Yaklaşık 15 milyon dolarlık mobilya ihracat hacmimizle ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Bununla birlikte firmamız Turquality marka seçildi. Devletin yurt dışında Türk Malı'nı marka yapabilmesi için desteklediği programda mobilya sektöründe 8 firma var ve weltev Türk malını dünyaya tanıtmak için tescillendi. Yurtiçinde 79 ilde faaliyet gösteriyoruz. 2018 yılı itibarı ile Weltev home kurumsal kimliğini logosunu değiştirdi. weltev home Mağazacılık Sistemi'ni geliştirdi. Sistem dahilinde 50 mağaza açma hedefimiz var. 25. mağazamızı bugün Bahçeşehir'de açıyoruz” dedi.

Evlenecek çiftleri bekliyoruz
Mağaza açılışında büyük ilgi gören ve yaşadığı bir rahatsızlığı esprili bir şekilde anlatarak sözlerine başlayan Manken Tuğba Özay, “Geçtiğimiz günlerde ayağıma büyük bir taş düştü. Taş gibi olunca ayağıma taş düşüyor. Burada önemli bir açılış için toplandık. Ekonomiye destek verenlere destek olmak lazım ki ekonomimiz şahlansın. weltev Mobilya'nın nice mağazaları açılsın. Önümüzde bir evlilik sezonu var yeni evlenecek çiftleri de buraya bekliyoruz” dedi.

İstihdam artsın çalışan kazansın
Manken Tuğba Özay'ın ardından söz alan ve istihdamın önemine vurgu yapan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Ben özellikle bizim ilçemiz sınırları içerisinde yapılan her yatırımı daha da değerli buluyorum. Çünkü ciddi anlamda istihdama ihtiyaç duyulan bir yer. Her Salı günü halk günü yaparız. Gelenlerin yüzde 95'i belediyede iş ister. Böyle yerlerin açılmasına destek olacağız ki hem yatırımcısının cebine para girsin hem de istihdam artsın, çalışan para ile buluşsun. Ekonomi artık dünyada çok önemli. Paranız varsa huzurlu hissettiğiniz bir döneme girdik. Burada böyle bir şubenin açılıp ekonomiye katkı sunması beni memnun etti. İnşallah hem ihracatta hem ithalatta büyük işler yaparlar. Biz emrinizdeyiz” dedi.  Ardından açılış duasını Süleyman Akbulut okudu. Daha sonra kurdele kesimi gerçekleştirildi.  Mağaza açılışına Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, mağaza sahipleri Nuri Arık, Hacer Arık,  weltew home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı,  Weltev home Marka ve Pazarlama Müdürü Akın Can, Manken Tuğba Özay, yurtdışından yatırımcılar ve vatandaşlarda katılım sağladı.

Doğru bir adım attık
Gazetemize konuşan Weltew Mobilya Bahçeşehir Mağazası Sahibi Nuri Arık, “Yaklaşık iki ay önce Weltew Mobilya yetkilileri ile istişare ettik. Bayilik yapma isteğinde bulunduk. Bir aile olduk. Bu dönemde krizde var ve cengaverlik yaptık. Bu bölgede Weltev Mobilya'nın olması gerekir dedik. Krizler gelip geçicidir. Müşteri potansiyelimiz ve satışlarımız beklentilerimizin üzerinde. O yüzden de doğru bir adım attığımız düşünüyoruz” dedi.

Eşi ile birlikte mağazanın sahiplerinden olan Hacer Arık, “Ailece bu sektörün içindeyiz. Bahçeşehir gelişen bir bölge burada bir eksiklik vardı. Henüz iki aylık süremiz oldu. Güzel bir seçim oldu bizim için. Müşterilerimizi bekliyoruz. Birkaç mağaza daha açmayı düşünüyoruz” dedi. 

Weltew home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “İstanbul'un en gözde yerlerinden olan Bahçeşehir'de mağaza açılışından dolayı mutluyuz. 41 ülkeye halihazırda ihracat yapıyoruz. Yaklaşık 11 milyon doların üzerinde rakamları görüyoruz. Şu anda Libya'da, Kazakistan'da, Umman'da yine bu şekilde konsept showroomlar açıyoruz. Ülkeye döviz girdisini önemsiyoruz. Weltew'i dünya genelinde bir marka yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Alternatif ödeme kolaylığı
Mağazada yatak odasından yemek odasına, genç odasına, yatak, baza, koltuk gibi bir evin tüm mobilya ihtiyaçlarını bulabileceksiniz. Ürünler iki yıl garantili, yatak grubuna bu garanti 5 yıla çıkıyor. Bir tüketici evine ne istiyorsa burada bulabilir. Bunun için alternatif ödeme kolaylığı da sunuluyor. Mağazada bu sene ahşap ağırlıklı ceviz ürünler revaçta. Estetik ürünler seri üretimle buluşmuş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.