Bakan Karaismailoğlu sel felaketi sonrası Giresun'da incelemelerde bulundu

Bakan Karaismailoğlu sel felaketi sonrası Giresun'da incelemelerde bulundu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölge halkıyla bir araya geleceğiniz söyleyerek "Yeni yatırımlarımızla yöre şartlarına uyumlu projelere öncelik vereceğiz" dedi.

22 Ağustos'ta Giresun'da meydana gelen sel felaketinin ardından yaralar sarılıyor. Selin bölgeye verdiği hasarın giderilmesi ve şehrin yeni görüntüsüne kavuşabilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bulanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Dereli'nin şehir merkezindeki Celal Müdür Caddesi'nde gece boyunca döşenen asfaltı yerinde inceledi. Karaismailoğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nden çalışmaların geldiği aşama hakkında bilgi aldı. Bakan Karaismailoğlu, yeni asfalt yolun kenarında sergilenen sel tahribatı fotoğraflarını da yakından inceleyerek kendi cep telefonu ile fotoğraflar çekti. Yol çalışmalarında görev alan işçilerle sohbet ederek teşekkürlerini sundu.

Ulaşım projelerini süratle hayata geçirebilmek için gece gündüz mesai harcayan Bakan Karaismailoğlu, "Giresun'daki 755 kilometrelik yol ağının selden etkilenen 316 kilometrelik bölümünü eski haline getirebilmek için Karayolları ekiplerimiz, 7/ 24 esasına göre çalışıyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ailesi olarak, Giresun'da selin izlerini silebilmek ve ulaşım altyapısını eskisinden daha iyi hale getirebilmek için 174 personel ve 100 iş makinesi ile çalışıyoruz. Yeni yatırımlarımızla yöre şartlarına uyumlu projelere öncelik vereceğiz" ifadelerini kullandı.

"HEMŞEHRİLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ"

Devletin ilk günden beri sel felaketinin yaşandığı Giresun için seferber olduğunu söyleyen Bakan Karaismailoğlu, "Bugün de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan buraya gelerek Giresunlu hemşehrilerimizle birlikte olacak. Cumhurbaşkanımızın bölgeye gelmesi Giresun'a nasıl sahiplik edildiğinin göstergesidir. Devletimiz ve Bakanlığımız olarak bütün imkanlarımız ile yürüttüğümüz seferberlik sayesinde Giresun'u yeni çehresine bir an önce kavuşturacağız. Tüm çabamız bunun için. Giresunlu hemşehrilerimizin yüzünü güldüreceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.