Başkan emekçinin sofrasında

Başkan emekçinin sofrasında
Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay mesaiye inşaat emekçileriyle başladı. İnşaat emekçilerinin kahvaltısına konuk olan Başkan Gerenli, emekçilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi

Başkan Gerenli, her hafta gerçekleştirdiği vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda mesai öncesi esnafla bir araya gelen Başkan Gerenli bugün, güne inşaat emekçileriyle başladı. Lüleburgaz’ın ekonomisine katma değer sunan ve zorlu koşullarda çalışan inşaat emekçilerinin kahvaltısına konuk olan Başkan Gerenli ve Başkan Yardımcısı Atay, emekçilerin sorun, talep ve önerilerini dinledi. 


Lüleburgaz’ımızı konuştuk

Emekçiler zeytin, peynir, çay ve simit eşliğinde samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Başkan Gerenli’yle sohbet etti. Güne inşaat emekçilerinin sofralarına konuk olarak başlamaktan onur duyduğunu söyleyen Başkan Gerenli, “İnşaat sektörü ve Lüleburgaz'ımızı konuştuğumuz kahvaltıda, emekçi kardeşlerimize taze çayları ve sıcak konukseverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.