Başkanlık sistemi Türkiye’yi süper güç yapacak

Başkanlık sistemi Türkiye’yi süper güç yapacak
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu 24 Haziran’da yapılacağı açıklanan erken seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yapılacak seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Nisan günü yaptığı açıklama duyurduğu erken genel seçimin, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dileyen Bozoğlu “Erken seçim kararı çok doğru bir karardır. Türkiye başkanlık sistemi ile süper güç haline gelecek. ‘Cumhur İttifakı’ ismi ile gireceğimiz seçimler AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkan’lığı ile sonuçlanacak. Bunun için bütün gücümüzle çalışacağız “dedi.

HAZIRIZ GÜÇLÜYÜZ KARARLIYIZ KAZANACAĞIZ
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatının Silivri’nin en çalışkan ve dinamik partisi olduğuna dikkat çeken Bozoğlu, “Bizler AK davaya gönül vermiş, ülkemizin ve milletimizin refahı ve geleceği için gece gündüz demeden çalışan çok dinamik ve çalışkan bir partiyiz. AK Parti’de ‘seçim bitti’ rehaveti yoktur. Bizler her zaman yarın seçim olacakmış gibi çalışan ve vatandaşlarımızla sürekli iç içe olan bir teşkilatız. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile yaptığı istişareler neticesinde 24 Haziran 2018 gününe alının erken seçim kararı devletimiz ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda alınmış çok doğru bir karardır. Öncelikle alınan bu kararın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada daha çok çalışacağız. Partimizin bütün kademelerinde büyük bir heyecan ve istek var. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde 24 Haziran günü Sayın genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘Başkan’ seçerek, ülkemizin gücüne güç katacağız. Türkiye’ye artık bütün kabuğuna sığmayan bir ülkedir. İnşallah bu kabuk Cumhur İttifakı ile kırılacak ve Ülkemiz Başkanlık sistemi ile dünyanın süper güçleri arasındaki yerini alacaktır. Bizler AK Parti Silivri İlçe teşkilatı olarak buna hazırız. Büyük bir heyecanla ve istekle çalışacağız. Güçlüyüz, kararlıyız ve kazanacağız. “ açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.