Bekçiler alkolü fazla kaçırdı

Bekçiler alkolü fazla kaçırdı
Beşiktaş’ta bir eğlence mekanında havaya ateş açılmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 bekçi açığa alındı. "Çav Bella" şarkısı çaldığı için ateş ettiği iddia edilen bekçilerin alkolün etkisiyle denize doğru ateş açtıkları belirlendi

Bebek’te 3 gün önce saat 02.30 sıralarında duyulan silah sesi polisi harekete geçirdi. Bir eğlence merkezinde yaşanan olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda silahla ateş eden şüpheliler T.K. ve M.Ö.A. gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin bekçi olduğu anlaşıldı. Beşiktaş dışındaki bir ilçede görev yapan iki bekçinin akşam saatlerinde eğlenmek için mekana gittikleri öğrenildi. İkilinin alkol aldığı ve müşteriler ayrıldıktan sonra terasa çıktıkları öğrenildi. Güvenlik kamera kayıtlarının incelendiği ve iki bekçinin de denize doğru ateş ettiği belirlendiği kaydedildi.

Denize doğru ateş etmişler
Bekçilerin “Çav Bella" şarkısına tepki olarak ateş ettikleri iddialarının doğru olmadığı vurgulandı. İkilinin alkolün etkisiyle denize doğru ateş ettiği belirtildi. Gözaltına alınan bekçiler hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. İki bekçinin de olaydan 1 gün sonra açığa alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.