Belediye başkanı Mümin Nuhoğlu ve çalışanları karantinaya alındı

Belediye başkanı Mümin Nuhoğlu ve çalışanları karantinaya alındı
Trabzon Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'nun şoföründe koronavirüs tespit edilmesinin ardından belediye başkanı ve belediye çalışanları karantina altına alındı.

Trabzon Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'nun şoföründe koronavirüs  tespit edildi. Makam şoförü hastaneye de tedavi altına alınırken MHP'li Belediye Başkanı Nuhoğlu ve belediye personelleri evlerinde karantinaya alındı. 

Konuyla ilgili Belediyeye ait sosyal medya hesabından yapılan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada koronavirüs karşı alınan önlemler kapsamında belediye binasında ve kent merkezinde dezenfeksiyon çalışmalarının ilk günden itibaren yapıldığı belirtilerek şöyle denildi:

"Bugün belediyemiz personellerinden Nevzat Kotbaş'a yapılan test sonucu pozitif çıkmış olup kendisinin genç, dinamik ve genel olarak sağlık durumunun iyi olduğunu sizlere bildirmek isteriz. Personelimize acil şifalar diliyor yakın zamanda aramıza dönmesini temenni ediyoruz. Bu hususta Belediye Başkanımız sayın Mümin Nuhoğlu'nun sağlık durumu iyi olup, belediye personellerimiz tedbir amaçlı evlerine gönderilerek 14 gün izole edileceklerdir. Sosyal izolasyonla, evde kalarak, birbirimize dayanarak, yardımlaşma kanallarını aktifleştirerek, karamsarlığı kovarak virüs karanlığını bertaraf edeceğiz. Zamanı geldiğinde hayat normalleşecek birbirimizle kucaklaşacağız.. Dayan milletim, geceyi gördük, güneşi de göreceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.