Belediye önce sağlık dedi

Belediye önce sağlık dedi
Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, koruyucu ve önleyici sağlık hizmetleri konusunda vatandaşa verdiği sağlık taraması hizmetini belediye personeli için de uygulamaya devam ediyor.

Koruyucu ve önleyici sağlık taramaları kapsamında Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte çalışan toplam 158 çalışanın sağlık taraması gerçekleştirildi.

Kan örneği verildi
Eğitmen, temizlik, yemek, güvenlik ve stajyerden oluşan çalışanlardan alınan kan numuneleri, Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından bulaşıcı hastalıklara karşı incelenecek. Toplam 862 çocuğun eğitim aldığı 14 farklı kreşte çalışan personel, gün boyunca kan örneği verdi. Günün önemli bir kısmında çocuklarla ilgilenen personelin olası bulaşıcı hastalıklarını tespit ederek hijyen ve sağlık alanında çocukları korumayı hedefleyen Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü, olası riskleri en aza indirmeyi hedefliyor. Belli başlı pek çok bulaşıcı hastalığın taranacağı sağlık taraması sonucunda uzmanların gerekli gördüğü personel, tedaviye yönlendirilecek. Sağlık taramalarının sonuçları da personel ile paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.