Belediye otobüsü, arızalanan kamyonete çarptı

Belediye otobüsü, arızalanan kamyonete çarptı
Bursa'da, belediye otobüsünün arızalanan kamyonete çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada 2'si ağır, 21 yaralı bulunmakta.

Bursa'da, belediye otobüsünün, arızalandığı için orta şeritte duran kamyonete çarpıp, bahçeye savrulduğu kazanın yeni görüntüsü ortaya çıktı. Araç içi kamerasınca bir başka açıdan kaydedilen görüntülerde, kaza anında otobüsün içinde yaşanan panik görülüyor. Yolculardan bazılarının sağa sola savrulduğu görülürken, bazılarının ise telefonlarıyla yardım istediği görüldü.


Toplu taşıma araçlarına öncelik verilmesi gerekiyor

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çekirge Devlet Hastanesi’nde yaralıları ziyaret etti. Aktaş, ciddi bir yaralanma ve can kaybı olmamasının büyük teselli olduğunu dile getirerek, "Özellikle şunu hatırlatmak istiyorum. Otobüslerimize yol vermeyen, hız yapan araçları uyarmak istiyorum. Toplu taşıma araçlarına öncelik sağlanması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum. Bu arada, kazanın yaşandığı bölgeye döner kavşak yapılmasıyla alakalı ihalemizi gerçekleştirmiştik. En kısa zamanda bu da yapılmış olacak” dedi.

Kazada yaralanan 19 yolcu taburcu edilirken, şoför Serkan A. ile bir yolcunun tedavisi ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.