Belediyenin kasasına para girmiyor

Belediyenin kasasına para girmiyor
İmar Barışı üzerinden belediyenin kasasına para girdiği iddialarına cevap veren Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, “Beykoz Belediyesi olarak vatandaşımıza sadece yardımcı olmaktayız. Kamuoyuna yansıtılmak istendiği üzere yatırılacak paraların kasamıza girmesi söz konusu değildir” dedi.

Beykoz Belediyesi Meclisi Temmuz Ayı toplantılarının ikinci birleşimi için Meclis Başkan Vekili İbrahim Hocaoğlu başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, CHP İlçe Başkanlığı’nın "soygun" başlıklı açıklamasında yer alan; “Beykoz Belediyesi, her müracaat eden vatandaşımıza somut olarak ne fayda getireceğini taahhüt etmeden Beykozlu'dan para toplamayı derhal bırakmalı, bu soyguna son vermelidir”şeklindeki ifadelerine cevap verdi. Öztürk, “Beykoz Belediyesi olarak vatandaşımıza sadece yardımcı olmaktayız. Kamuoyuna yansıtılmak istendiği üzere yatırılacak paraların kasamıza girmesi söz konusu değildir” dedi.

Vatandaşa yardımcı oluyoruz
İmar Barışı’yla ilgili genel kurulda söz alan Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Salim Öztürk ise belediyenin imar barışında kar elde ettiği yönündeki iddialara cevap verdi. Söz konusu iddiaların hiçbir geçerliliği olmadığını anlatan Öztürk, “Beykoz Belediyesi 8 Hazirandan itibaren bir ofis kurarak İmar Barışı’na başvuruda bulunan vatandaşlara yardımcı olmakta ve bilgilendirme yapmaktadır. İmar Barışı’nda vatandaşların e-devlet üzerinden yaptıkları başvurular kabul edilmektedir. Beykoz Belediyesi olarak vatandaşımıza sadece yardımcı olmaktayız. Kamuoyuna yansıtılmak istendiği üzere yatırılacak paraların kasamıza girmesi söz konusu değildir” dedi.

Paralar merkezi bütçeye gidiyor
İmar Barışı'ndan gelen paraların merkezi bütçeye gittiğini anlatan Öztürk, şöyle konuştu; “Bu paralar kanunda belirtilen ve merkezi bütçeye giden bir paralardır. Hangi amaç için kullanılacağı bellidir. Vatandaşlarımızdan kamuoyunda yer alan yanlış bilgileri dikkate almamalarını ve 31 Ekim’e kadar olan başvuru süresi içinde başvuruda bulunmalarını istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.