BEM-BİR-SEN ile sözleşme imzalandı

BEM-BİR-SEN ile sözleşme imzalandı
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediyede çalışan devlet memuru statüsündeki personeli ilgilendiren ve maaşlarda iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi, yetkili sendika olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Levent Uslu ile birlikte imzaladı.

Sözleşmeye göre Süleymanpaşa Belediyesi kadrolu ve sözleşmeli memurları, ilk altı ay yüzde 100, ikinci altı ay ise yüzde 120 oranında Sosyal Denge Tazminatı adı altında maaşlarına ek ödeme alacaklar. Sosyal Denge Tazminatı, En Yüksek Devlet Memuru Aylığı üzerinden hesaplanarak memurların maaşlarına yansıtılan bir ödenek olarak ifade ediliyor.


Hayırlı olsun

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi, Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında düzenlenen törenle, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu arasında gerçekleştirildi. İmza töreninde konuşan Başkan Yüksel, 3 yıla yaklaşan görev süresinde birlikte çalıştığı memur ve sözleşmeli memurlara teşekkür ederek, “Süleymanpaşa Belediyesinde görev yapan memur ve sözleşmeli personellerimizin maaşlarına iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini (SDS), yüzde 100 ve 120 oranla, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu ile birlikte imzaladık. Çalışanlarımızın refah seviyesini arttırmak ve huzur içinde çalışmalarını sağlamak amacıyla imzaladığımız sözleşmemizin, kurumumuz ve personellerimiz için hayırlı olmasını diliyorum,” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.