Beş yıldızlı başkan

Beş yıldızlı başkan
Avcılar Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu, Avcılar Muşlular Derneği'nde bir araya gelerek Şoförler Odası başkanlığı için adaylığını açıklayan Tekin Mete'ye destek sözü verdi. Federasyon Başkanı Özcan Özbey, “Tekin Bey, bu işi beş yıldızlı performans ile yapar, o koltuğa da yakışır” dedi.

Avcılar Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu'nun her hafta düzenlediği değerlendirme toplantısının bu hafta ki durağı Avcılar Muşlular Derneği oldu. Federasyon Başkanı Özcan Özbey ve federasyon çatısı altında bulunan 20 tane derneğin başkanının katıldığı toplantıda ilçe gündemine ilişkin sorunlar masaya yatırıldı, görüşmeler yapıldı. Avcılar Şoförler Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Tekin Mete'nin de yer aldığı toplantıda; federasyon üyelerinin kararıyla Mete'ye destek sözü çıktı.

Tekin Bey'in yanındayız
Avcılar Muşlular Derneği Başkanı Şeref Seçkin'in ev sahipliği yaptığı toplantıda konuşan Federasyon Başkanı Özbey, Tekin Mete'nin şoförler odası için aranan en güçlü isim olduğuna dikkat çekerek, yaklaşan seçimde kendisine ciddi manada destek vereceklerinin sözünü verdi. Özbey, “Tekin Bey, bu işi beş yıldızlı performans ile yapar, o başkanlık koltuğuna da yakışır. Bizler buna inanıyoruz ve buna inanarak Tekin Bey'in hep beraber yanında olduğumuzu söylüyoruz” ifadesini kullandı.

Yüzde yetmişle alırız
Toplantıda konuşan Avcılar Şoförler Odası Başkan Adayı Tekin Mete ise kendisine verilen destek için teşekkür etti. Avcılar'da kendisinin bu seçimi kazanacağına inandığının altını çizen Mete, “Burada hep beraber ciddi bir güç oluşturuyoruz. Bu gücün karşısında hiç kimse duramaz. Biz bu seçimi yüzde yetmiş oy alırız” diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

Hile hurda bilmem
Mevcut Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk'ü de hedef alan Mete, “Kemal Türk, çıkmış diyor ki bu odayı bu adam batırdı. Ben buradan söylüyorum. Ben hile hurda nedir bilmem. Hayatım boyunca hileye karışmadım bundan sonra da karışmam. Biz bu derneği şu an içinde bulunduğu yanlış yönetim anlayışından ve esaretten kurtaracağız” dedi. YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.