Beylikdüzü halkına en iyi hizmeti vereceğiz

Beylikdüzü halkına en iyi hizmeti vereceğiz
Beylikdüzü'ndeki modern kurban kesim alanına ilişkin ayrıntıları Damga'yla paylaşan iş insanı Gürsel İlgüz, “Biz söz konusu kurban satış ve kesim yerinin 6 yıldır işletmeciliğini yapıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bu bayramda hem Beylikdüzü halkına hem diğer vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğiz” dedi

Kurban Bayramı yaklaşırken Beylikdüzü'nde de hummalı bir şekilde hazırlıklar devam ediyor. Yakuplu Mahallesi'nde yer alan kurban kesim ve satış alanının işletmeciliğini yapan iş insanı Gürsel İlgüz, bayram öncesi bütün hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, vatandaşlara hizmet için göreve hazır olduklarını söyledi. Damga'ya konuşan İlgüz, “Beylikdüzü modern kurban kesim ve satış alanının 6 yıldır işletmesini yapmaktayız. Buradaki hizmetleri Beylikdüzü Belediyesi yapıyor. Biz de burada işletmeciyiz. Burası İstanbul'un 1 numaralı satış alanı olarak seçilen yeri. 150 çadır kurulu, 50'si boş, 100'ü dolu olmak üzere temizliğe önem veren bir alana sahibiz. Bu pazara bütün illerden gelen hayvanların hijyen raporu, sağlık raporu kontrol edilerek satışa sunuluyor. Alanda görev yapan il tarıma, ilçe belediye saglık işlerine ve bizlere hizmet sağlayan herkese, basta Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık'a çok tesekkur ediyorum” dedi.

Belediye destekliyor

Beylikdüzü Belediyesi'nin kendilerine ciddi bir destek verdiğini de kaydeden İlgüz, “İstanbul'un bir numarası olmamızdaki temel sebep belediyemizin desteğidir. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bayram günü hiçbir şekilde trafik sorunu da yaşamayacağız. 160 tane kasap çalışıp hizmet verecek. İl dışında gelen kombine kasaplar olacak. Sıralamayı randevu sistemiyle gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde herkes zamanında ve temiz bir hizmet alma hakkına erişmiş olacak” diye konuştu.

gürsel ilgüz gülşan kurt

5 yıldır nasılsa öyle olacak

Geçen 5 yılda olduğu gibi bu yıl da aynı sorumluluk ile çalışacaklarını anlatan İlgüz, “Beylikdüzü ve çevre ilçelerden katılım olacak. Çünkü temiz ve rahat bir ortamımız var. 1 günde hızlı ve kaliteli kesimler yapılacak, ikinci gün ise alanın temizlenmesini sağlayacğaız. Lokasyon olarak çok iyi bir yerdeyiz. Bu da bizim avatajlarımız arasında yer alıyor” ifadelelerini kullandı.

Göreve hazırız

Kurbanlık yerine ilişkin konuşan CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Müslüm Akülker ise “Yaklaşık 4 yıldır burayı işletiyoruz. İstanbul'un en temiz ve hijyenik kurban kesim alanı ve satış yeri emin olun burasıdır. Asfaltı günde beş kere yıkatıyoruz. Kepçemiz, kamyonlarımız göreve hazır bir şekilde bekliyor. Kendimizi tamamen buraya adadık diyebiliriz” dedi

Güzel bir bayram geçireceğiz

Kurban Bayramı'na ilişkin dileklerini paylaşan ve kurban kesim alanında sorumlu olan isimlere kolaylıklar dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da, “Vatandaşımız rahatça kurbanını kessin, bayramını huzur içerisinde geçirsin diye çalışıyoruz” dedi. Çalık, “Bütün İslam aleminin bayramını kutluyorum. Burası gördüğünüz gibi tertemiz bir alan. Kokusu bile yok diyebiliriz. İnşallah bayramı da çok güzel geçireceğiz. Dayanışma içerisinde birlik beraberlik içerisinde keyifli bir bayram yaşayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.