Beylikdüzü heyeti üç şehirdeydi

Beylikdüzü heyeti üç şehirdeydi
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindek heyet Ordu, Giresun ve Trabzon'da incelemelerde bulundu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Ordu, Giresun ve Trabzon’nun civar bölgelerini kapsayan bir Karadeniz turuna çıktı. Ziyaret edilen bölgelerde incelemelerde bulunan İmamoğlu, ilçe belediye başkanlarıyla da görüşmelerde bulundu. 
Üç günlük ziyaret sırasında Ordu Korgan ilçesi ve Trabzon Düzköy ilçesine Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan parklar da hizmete açıldı. AK Partili belediyelere CHP'li belediye tarafından ilk kez bir hizmet sunulduğunu söyleyen  iki adet yeni park kazandırmanın mutluluğu içinde olduğunu belirten İmamoğlu, “Bu davranışın ülke siyasetine örnek olması gerekir. Farklı siyasi partilerde görev alsak da birbirimize olan saygımızı asla kenara koymadan siyaset yaptık. Bugün ülkemizin en büyük ihtiyacı siyasi arenada tam da bu saygı ortamının yaratılması ve kalıcı olmasını sağlamaktır” şeklinde konuştu. 

Afet bölgesini ziyaret etti
Ordu ve civar bölgesini kapsayan gezi sırasında geçtiğimiz günlerde yaşanan doğal afetten etkilenen bölgeyi de ziyaret eden İmamoğlu, afet sonrası çalışmaları inceleyerek bilgi aldı ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. 
İmamoğlu ve beraberindeki heyet, gezinin son durağında Trabzon’un Düzköy ilçesini de ziyaret etti. Ziyaret sırasında Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Hayri Samasti Gençlik Parkı’nın da açılışını yapan İmamoğlu, parkın bölge halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 4000 metrekarelik bir alana çocuk oyun grubu konulan parkta ayrıca; 70 metrekare lokal, düğün, nişan, doğum günü gibi organizasyonlar için meydan, çocuk oyun grubu, gelin odası, tuvalet ve iki adet kamelya bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.