Beylikdüzü işi ehline soracak

Beylikdüzü işi ehline soracak
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar esnafı ve bölgenin ileri gelenleriyle Tarihi Gürpınar Çınar Altı Kahvesi’nde gerçekleşen kahvaltıda bir araya geldi. Çalık, Beylikdüzü’nün her mahallesinde işinin ehli insanlardan oluşan bir heyet kurulacağını ve bu gibi toplantıların düzenli olarak tekrarlanacağını belirtti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar esnafı ve bölgenin ileri gelenleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Tarihi Gürpınar Çınar Altı Kahvesi’nde gerçekleşen kahvaltı programına Başkan Çalık’ın yanı sıra; Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri İlyas Yılmaz ile Mustafa Pinazoğlu, Gürpınar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cesaret, Beylikdüzü Gürpınar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Soran ve çok sayıda vatandaş katıldı. 400 yıllık çınar ağacının altında düzenlenen kahvaltıda vatandaşların öneri ve talepleri ile tek tek ilgilenen Çalık, Gürpınar ile ilgili gerçekleşecek projeler hakkında da vatandaşları bilgilendirdi.

Her mahallede 1 heyet
Beylikdüzü’nün her mahallesinde işinin ehli insanlardan oluşan bir heyet kurulacağını ve bu gibi toplantıların düzenli olarak tekrarlanacağını belirten Çalık, “Esnafımızla ortak masalarda bir araya gelmeyi her zaman çok önemsedik. Sahada esnafımızın sorun, istek ve taleplerine kulak verdiğimiz gibi bu taleplere karşılık verebilecek projeler üretmeyi hedef edindik. Biliyoruz ki sizlerin verdiği güçle Beylikdüzü’nde daha çok çalışarak ve birlikte üreterek Beylikdüzü’nün değerine değer katacağız. Bu noktada bizlere olduğu kadar siz komşularımıza da büyük görevler düşüyor.” şeklinde konuştu. Keyifli bir sohbet eşliğinde gerçekleşen program Gürpınar’daki tarihi çeşme önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

EKREM HACIHASANOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.