Beylikdüzü Komşuları herkese örnek oldu

Beylikdüzü Komşuları herkese örnek oldu
Beylikdüzü Komşuları Platformu örnek bir davranışa imza atarak 60 adet kedi evinin dağıtımını Beylikdüzülü hayvanseverler için gerçekleştirdi

Sosyal medya sitesi Facebook üzerinden bir araya gelerek oluşturulan Beylikdüzü Komşuları Platformu, örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Son olarak 60 adet kedi evi yaparak ilçede yaşayan hayvanseverlere dağıtımını gerçekleştiren platform, yaptıkları bu hareketle herkesin beğenisini kazandı. Kaktüs Kafe'de gerçekleşen dağıtım sonrası konuşan Platform Başkanı Osman Tezemir, “İlçemiz için yaşadığımız şehir için ne tür katkılar verebilir, insanlarımıza nasıl güzel hizmetlerde bulunabiliriz anlayışıyla çalışmaya devam ediyoruz. Kedi evleriyle birlikte ilçemizde yaşayan hayvanseverlerimize güzel bir jest yapmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

 

beylikduzu-komsulari

Siyaset bitti dostluk başladı

İnsanları bir araya gelmekten alıkoyan en temel unsurun siyaset olduğunu kaydeden Tezemir, “Her gün biraz daha yozlaşıyoruz. Beylikdüzü'nde bulunan sosyal medya sayfa ve gruplarını incelediğimizde şunu gördük; aynı ortamda olmak isteyen, yaşadığı yere aidiyet duymak isteyen ama yalnızca bir konu yüzünden bunu başaramayan binlerce insan var.Neydi o konu; siyaset. Bu nedenle yönetmeye başladığımız özellikle sosyal medya gruplarından siyaseti çıkardık. Her şey kendiliğinden gelmeye başladı” diye konuştu.

beylikduzu-komsulari

Bir hayalimiz var
Beylikdüzü için çok güzel hayaller kurduklarını da anlatan Tezemir, “Birbirine selam veren, derdini sevincini paylaşabileceği dostları, komşuları olan, yardıma ihtiyacı olanın 'komşular desteğe ihtiyacım var' dediğinde imece usulüyle yardımına koşulan bir Beylikdüzü hayal ediyoruz. Biz bugün bu etkinlikle anladık ki çoğumuzun istediği ve özlediği şey bu. Birilerinin bir adım atması gerekiyordu attık. Bugün bizlerle aynı fikirde olup bu umut kıvılcımını büyüten komşularımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.