Beylikdüzü'nde yeni bir mekan: Big Boss

Beylikdüzü'nde yeni bir mekan: Big Boss
Beylikdüzü'nde yeni bir mekan daha açıldı. Big Boss Concept'in açılışına katılan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Böyle zor bir zamanda bu açılış çok önemli” dedi. İşletme sahibi Veysel Nazlı ise “Şu anda mahallemizde gençlerimize ve ailelerimize hitap edecek kafemizi açtık” diye konuştu

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahalelsi'nde açılışı yapılan Big Boss Concept hizmet vermeye başladı. Yeni işletmenin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da katıldı. Açılışta konuşan Çalık, yeni işletmenin Beylikdüzü'me hayırlı olmasını diledi. Ekonomik krize dikkat çeken Çalık, “Böyle bir zor dönemde bu tür işletmelerin açılmasını çok önemsiyoruz. Bu açılışlkar umudumuzu kuvvetlendiriyor. Dolayısıyla yatırımcı arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

7'den 70'e herkese hitap ediyor
Gazete Damga'ya açıklamalarda bulunan Big Boss Concept İşletnecisi Veysel Nazlı ise 17 seneden beri Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahahllesi'nde ikamet ettiğini belirterek, “Mahallemizde gençlerimize ve ailelerimize hitap edecek kafemizi açtık. Ailelerimizin gelip rahatlıkla oturabilecekleri konsept sunduk. Bunu daha ileriye taşımak için dostlarımıza ihrtiyacımız var” dedi. Her şeyden önce insanların memnuniyetini ön planda tutacaklarını ifade eden Nazlı, “Burada dostlarımıza çok iş düşüyor. Eksiklerimizi görüp bize bildirebilirler. Çünkü bizim için önemli olan misafirlerimizin memnun kalması” açıklamasını yaptı.

25 kişi istihdam edildi
Hizmet sektörüne girerken en büyük desteği yabancıo bir arkadaşından aldığını belirten Nazlı, “Kendisi Türkiye'ye yatırım yapmaya geldi. Bu insanları teşvik etmemiz lazım. Dışarıdan gelenlere nasıl davranacağımızı bilmeliyiz. Onun desteğiyle yeni mekanımızı açtık. Şu anda burada 25 kişi çalışıyor. Yani 25 ailemizin evine maaş girecek” diye konuştu. Açılışa katılanlara zda teşekkür eden Nazlı, “Her şeyden önce açılılşımıza katılarak bizi şereflendiren Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık ve diğer davetlilere teşekkür ediyorum. İsmini sayamadığımı herekese saygılarımı sunuyorum. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadılar. Sağolsunlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.