Beylikdüzü'ndeki operasyonda onlarca kilogram eroin yakalandı

Beylikdüzü'ndeki operasyonda onlarca kilogram eroin yakalandı
jandarma zehir tacirlerine göz açtırmadı. Beylikdüzü'ndeki operasyonda TIR'a gizlenmiş 92 kilogram eroin ele geçirilirken 2 kişi de tutuklandı.

Doğu illerinden getirilen uyuşturucuların satılacağı istihbaratını alan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı harekete geçti. Şüphelilerin gizlediklerini düşündükleri Büyükçekmece'deki depoları tespit eden ekipler farklı bilgilere de ulaştı. Yakalanmamak adına değiştirilen adreslerle birlikte deopların da farklılaştığı tespit edildi. 

Jandarma ekipleri şüphelilerin yakın zamanda tekrar adres değişikliği yapacağı, uyuşturucu maddeleri taşımak maksadıyla bir TIR çekicisi kullanacağını tespit etti. Harekete geçen ekipler TIR çekicisini Beylikdüzü civarında hareket halindeyken durdurdu. Şüphelileri gözaltına alan ekipler TIR'da arama yaptı. Aramalara dedektör köpeği Vadi de katıldı. TIR'da yapılana aramalarda şoför koltuğunun arka kısmında bulunan yatağın altındaki özel bir bölgede zulalanmış 5 çuval ve 1 koli buldu. Çuvallar ve kolinin içinden, yarımşar kiloluk paketler halinde 92 kilo uyuşturucu madde Eroin ele geçirildi. Yakalanan İ.Ö. ve M.A., çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bağlantılı olduğu kişilere yakalamak için çalışmalar devam ediyor. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.