Beylikdüzü’ne yeni otobüs hattı

Beylikdüzü’ne yeni otobüs hattı
Beylikdüzü’nde yeni bir otobüs hattı hizmete girdi. Beylikdüzü Belediyesi ve İETT işbirliği ile hizmete açılan 76 GM Gürpınar-TÜYAP Metrobüs hattı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı

Beylikdüzü Belediyesi, İETT işbirliğiyle yeni otobüs hattını hizmete açtı. Artan nüfus yoğunluğu ile meydana gelen kent içi ulaşım sorunlarının çözümüne yönelik seferlerine başlayan 76 GM Gürpınar-TÜYAP Metrobüs hattı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve mutlulukla karşılandı. Mahalle muhtarlıklarından toplanan talepler doğrultusunda mevcut sefer sayılarının artacağını belirten yetkililer, gerek ilçe içerisinde ring seferleri, gerekse ilçe dışına eklenecek yeni hatlar ile Beylikdüzü trafiğinin büyük ölçüde rahatlayacağı bilgisini paylaştı.

Sefer sayıları artırılacak
Su Ürünleri Hali, Hal Yolu, Yaşam Sk, Dereağzı Mah., Dede Korkut Cad., PTT, Siteler, Adnan Menderes Cad., Millet Cad., Hz. Hamza Camii, Günaydın, Cengiz Topel Cad., Belediye, Gürpınar Cad., Muhtarlık, Müminağa, Gürpınar, Yeşilkent, Çiçekbahçe, Yavuz Sultan Selim, Anadolu Cad., Mavikent, Parlamenterler Sit., Merhaba, Beylikdüzü Devlet Hastanesi, Beykent ve TÜYAP duraklarından geçen 76 GM hattının Gürpınar Su Ürünleri Hali’nden Hareket saatleri; 06:10, 07:00, 07:50, 08:40, 15:20, 16:20, 17:10 ve 18:10 olacak. TÜYAP Metrobüs durağından ise; 07:00, 07:50, 16:15, 17:15, 18:05 ve 19:05 saatlerinde hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.