Beylikdüzü'nün 30 yılı planlandı

Beylikdüzü'nün 30 yılı planlandı
Beylikdüzü Belediyesi İSKİ ile birlikte 7 mahalleye 30 km hat döşeyecek. Yerel yönetimlerin en önemli hizmetlerinden birinin altyapı hizmetleri olduğunu vurgulayan ve çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bu çalışmayla ilçemizin belki de 30 senesini planlamış olduk” dedi

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelinde mevcutta bulunup niteliğini ve işlevini yitirmiş olan yağmur suyu ve atık su kanallarının yapım ve yenileme çalışmalarına başladı. İSKİ ile birlikte yürütülen bu çalışmada yenilemeyle birlikte altyapıdaki eksiklerde tamamlanıyor. Ağustos ayında başlayan ve yıl sonuna kadar devam edecek 1. etap çalışmasında Beylikdüzü’ndeki 7 mahalleye 30 km hat döşenmesi planlanıyor. Tüm çalışmaların ihtiyaç programı doğrultusunda belirlendiği söyleyen ve bu çalışma öncesinde bölgedeki birçok mahallede yağmur suyu hattı olmadığının altını çizen Fen İşleri Müdürü Hakan Baş; “Çalışmaların 2. etabında da diğer mahallelerimiz ve sokaklarımızdaki ihtiyaçlar belirledikten sonra İSKİ yetkilileriyle tekrar görüşülerek projelendirme ve imalat aşamasına geçilecek" dedi.

Ciddi sorunlar vardı
Yerel yönetimlerin en önemli hizmetlerinden birinin altyapı hizmetleri olduğunu vurgulayan ve çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Altyapı hizmetleri olağan zamanlarda ortaya çıkmaz. Zor zamanlarda ehemmiyetinin ne demek olduğunu hissettirir bizlere. Bu kentin çok ciddi altyapı problemleri vardı. İSKİ yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar neticesinde 7 tane mahallemizde yaklaşık 30 km’lik altyapı hattının yenilenmesi çalışmasını bu kentle buluşturuyoruz. Bu çalışmayla ilçemizin belki de 30 senesini planlamış olduk ve bu süre içerisinde herhangi bir altyapı sorunuyla bu kenti yüzleştirmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum