Beyoğlu'ndaki apartmanın çatı katında yangın

Beyoğlu'ndaki apartmanın çatı katında yangın
Saat 05:30 sıralarında Beyloğlu İstiklal Mahallesi Mahmutağa Sokak'ta bulunan bir apartmanın çatı katında çıkan yangın herkesi telaşlandırdı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında da bir patlama gerçekleşti.

Daha önce kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan dört katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Kısa sürede alev topuna dönüşen yangın daha sonra yan apartmanın da çatı katına sıçradı. Vatandaşların durumu farketmesiyle birlikte büyük şok yaşadıkları yangın için itfaiye ekiplerine haber verildi.
 


Gözyaşı döktüler

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında 4 katlı binanın çatısında patlama meydana geldi. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Patlama ile birlikte çevredekilerin paniği artarken, itfaiye ekipleri çalışmalarını patlamanın meydana geldiği bölgede yoğunlaştırdı. Bina sakinleri yangını gözyaşlarıyla izledi.


Soruşturma başlatıldı

İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından söndürülen yangının çıkış nedeni ise yapılacak olan çalışmaların ardından belirlenecek. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.