Bir dediği diğerini tutmuyor!

Bir dediği diğerini tutmuyor!
Belediye Başkanı Handan Toprak, Firuzköy Atatürk Stadı'nda yüzlerce aracın katıldığı fuarı göz göre göre inkar etti.

Fuarın fotoğraflarını sosyal medyadan yayımlayanları ve bu durumu haberleştirecek olanları üsütü kapalı tehdit etti.

Aradan 24 saat geçmeden yanına birkaç kişi alarak stada gitti, turnuvanın yapıldığını kabul etti, sorumluları görevden aldığını söyledi.

Statta yapılan turnuvanın haberleştirilmesine çok kızan Toprak, kadın bir belediye başkanı olduğu için kendisine kumpas kurulduğunu savundu!

FOTOĞRAFLARA DÜZMECE DEMİŞTİ!
Avcılar Belediyesi Firuzköy Atatürk Stadyumu'nda modifiye araç turnuvası yapılmasının yankıları sürerken, Belediye Başkanı Handan Toprak son yaptığı açıklamada yine kendini yalanladı. Fuarın yapıldığı pazar günü, gazetemizin ulaştığı toprak, turnuvayı kesin bir dille yalanlamış ve stattan çekilen fotoğrafları düzmece olarak nitelendirmişti.

24 SAAT GEÇMEDEN KENDİNİ YALANLADI
Bugün yanına aldığı birkaç kişiyle birlikte stada giden ve sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Toprak, Spor İşleri Müdürü'nü görevden aldığını, bu durumun kabul edilemez olduğunu söyleyerek dinleyenleri şaşırttı. Gazetemize yaptığı açıklamada turnuvayı reddeden Toprak'ın saatler sonra turnuvanın yapıldığını kabul etmesi ve bunu kamuoyuna duyuran gazetecileri tehdit etmesi skandal olarak yorumlandı.

Avcılar modifiye araç fuarı

YUNUS YILDIRIM 180 DERECE DÖNDÜ
Damga'ya konuşan ve statta turnuva yapılmasını, 'Gerçekten ayıp ettiler' şeklinde eleştiren Avcılar Amatör Spor Kulüperi Derneği Başkanı Yunus Yıldırım'ın da Toprak'a eşlik etmesi hayretle karşılandı. Toprak'ın yanında duran Yıldırım, 'Stadlara ambulans bile giremezken bu kadar arabanın sahanın içinde olması çok tuhaf' açıklamasını yapmıştı.

KİMSENİN YANINDA DEĞİLİM
Avcılar Amatör Kulüpler Derneği Başkanı Yunus Yıldırım, modifiye araç turnuvası ve Belediye Başkanı Handan Toprak'ın açıklamaları hakkında Damga'ya konuştu. Turnuva tartışmalarında kimsenin yanında olmadığını belirten Yıldırm, "Sahada görünürde bir bozukluk yok. Eğer bir tahribat olmuşsa maçlar oynandıktan sonra ortaya çıkar. Bu konunun takipçisi olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum