Bir ordu hazırlıyoruz

Bir ordu hazırlıyoruz
Gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlığı Koordinatörü Naci Cinisli, sandık güvenliği konusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Sandık başına bir ordu hazırlıyoruz” ifadesini kullandı

İYİ Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Burak Akburak, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlığı Koordinatörü Naci Cinisli, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Abdullah Gökçe ve ilçe yöneticileri gazetemizi ziyaret etti. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Burak Akburak, “Tüm Türkiye'yi dolaşıyoruz. Esnafla, sivil toplum örgütleriyle görüşürüz. Partimize ve Genel Başkanımız Meral Akşener'e büyük teveccüh var. Daha bugüne kadar olumsuz bir laf eden olmadı. Bazı kişiler başka şeylerden çekindikleri için açık açık destek veremiyor. Ancak gizlice yanımıza gelip ya da kısık sesle bizi desteklediğini söylüyor” ifadesini kullandı.

Mutlaka oy kullanılmalı
Sandık güvenliği için yoğun bir biçimde çalıştıklarını söyleyen Naci Cinisli ise “Aslında sandığın güvenli olmadığını düşünen vatandaşın oy kullanmaması için böyle bir algı operasyonu yapılıyor. Vatandaşların mutlaka ama mutlaka sandığa gitmesi gerek” dedi.  “Sandık güvenliği konusunda bir ordu hazırlıyoruz” diyen Cinisli, “Binlerce üyemize ve gönüldaşımıza seçim güvenliği konusunda eğitim veriyoruz. Sadece sandıkta değil İlçe Seçim Kurulları'nda da görev yapacak kişileri belirliyoruz. Her okula bir avukat görevlendirmesi yapıyoruz” dedi. Cinisli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de sandık güvenliğine önem verdiğini belirterek, “İki sandviç gelmediği için sandıkları terk edenlerin olduğu bu ülkede sandık güvenliğinin önemini biliyoruz. Bizim partililerimiz asla ve asla yerini terk etmeyecek. Son ana kadar halkın oyuna sahip çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.