Bırakın cırtık atmayı da Gürsel Tekin'e sahip çıkın..

Bırakın cırtık atmayı da Gürsel Tekin'e sahip çıkın..
Doğu ve Güneydoğulunun sürekli göç edip, güç olduğu İstanbul'da ki Ardahanlıları izliyorum da deliriyorum.

Doğu ve Güneydoğulunun sürekli göç edip, güç olduğu İstanbul'da ki Ardahanlıları izliyorum da deliriyorum.
Çünkü ARDAFED olarak 20 milyonluk kent olan İstanbul'da var olduklarını ileri sürüp, her seçimde yok olduklarını anlamayan Ardahanlılar yaklaşan yeni bir seçimde yine yok olacaklar gibi..
Çünkü başta çok olduklarını ileri sürdükleri Esenyurt'ta olmak üzere İstanbul'un 39 ilçesinde var olduklarını belirtip, siyaset arenasın da başta olmak üzere hiç bir yerde olamayan Ardahanlı hemşehrilerin hemen hepsi yine ayrı dünyalarda dolaşıp, darı aradıklarını görmekteyim.
Ve başta İstanbul'un başına geçmek için yıllardır mücadele veren Gürsel Tekin'i olmak üzere yerel de kendi imkanlarıyla söz sahibi olmak isteyen Ardahanlı siyasilere sahip çıkmak için bir lobi hareketi başlatamakdıklarını izlemekteyim.
Tunceli'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'un olduğu gibi Türkiye'nin rantını yedikleri ileri sürülen Karadeniz'li İmamoğlu'nun (Karadenizlilerden oy alırım) hayali ile aday etmeye çalıştığı şu günlerde Ardahanlıların kışın gelmesiyle birlikte kaz geceleri altın da cırtık atmak için geceler düzenlemeye devam ede dursunlar.
Ardahan'lı Gürsel Tekin'in yanı sıra Damal'lı,Hanak'lı,Posof'lu,Çıldır'lı hemşeri siyasileri cırtık attıkları gecelerine davet etmeyi unutmazlarken Gürsel Tekin dahil Ardahan'lı siyasi hemşerilerinin listelere girmesini ve seçilmeleri için başta Kılıçdaroğlu olmak üzere parti genel merkezlerine baskı uygulamayı akıl edemezler,lobi oluşturamazlar,oluşturana sahip çıkmazlar sonra dönüp 'Bizden bir şey olmaz' diyerek bir daha ki seçim için kendilerini yutturmaya devam ederler.
İşte şu günler de izlediğimiz manzara tüm Dünya'nın yakından takip ettiği ve 'Kim aday olacak?' diye başta İstanbul'lu olmak üzere 2019 yerel seçimlerini yakından takip edip kendisine yakın birini,ismi getirmeye çalışırken bizim Ardahan'lılar da cırtık atmaya devam ederler. 'Haydi Ardahan'lılar gecemize davetlisiniz' diyerek...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.