Biraz özveriyle İstanbul alınır!

Biraz özveriyle İstanbul alınır!
23-24 Aralık tarihlerinde 4.'cü olağan kongresini yapacak olan CHP Arnavutköy İlçe Örgütü, moral ve motivasyonu üst düzeye çıkarmak için, birlik, beraberlik gecesi düzenledi. Gecede konuşan CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, özverili bir çalışma sonunda İstanbul’a CHP bayrağını dikebileceklerini iddia etti

CHP Arnavutköy İlçe Örgütü, Arnavutköy Zümrüt Düğün salonunda yemekli “Birlik Beraberlik Gecesi” düzenledi. CHP milletvekilleri, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, eski ilçe başkanları, parti delegeleri, üyeler ve çok sayıda parti üyesinin katıldığı gecede açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, 'Birlik beraberlik' çağrısı yaptı. Tuncel konuşmasında, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin durumuna da değinerek, yaşananlardan hükümeti sorumlu tuttu. Tuncel, "Bütün soruşturmaları yapılan, kendisi hakkında açılan tüm davalardan beraat ederek, haksız ve hukuksuz bir şekilde görevden alınan İlgezdi, hükümetin siyasi kararı sonucunda görevinden alınarak, seçmenine ve kendisine büyük bir haksızlık yapılmıştır" dedi.

AK Parti darma duman olur
Geceye katılarak partililere hitaben bir konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ise "Dünyanın hiçbir yerinde bir örgütlenme, bir siyasi parti yoktur ki, yıllardır iktidar olamamasına rağmen ülkesini, vatanını, Cumhuriyetini seven insanlar omuz omuza ve bu insanlar asla mücadeleden geri durmuyorlar, hiçbir haksızlık ve hukuksuzluğa taviz vermiyorlar. Bu durum can-ı gönülden taktir edilmesi gereken bir durumdur. AK Parti bir kez iktidarı elinden kaçırsın darma duman olur, partide hiç kimse kalmaz. Bu CHP olarak bizim en büyük kazanımımızdır. Sandıklarda görev yapan sandık sorumlularımızın omuzlarındaki sorumluluk Türkiye’nin en büyük sorumluluklarından birisidir. Çünkü maalesef öyle bir iktidar tarafından yönetiliyoruz ki; azıcık gevşek bıraksak, devletin, milletin parasını çalan oyları daha rahat çalar. Her seçimde sandıklara sonuna kadar sahip çıkmamız lazım. Bu konuda nerede eksikliğimiz varsa zamanla el birliği ile tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

Bu iktidarı hak etmiyoruz
Zeynel Emre konuşmasının devamında 2019 yerel seçimlerine atıfta bulunarak, "Parti mensubu üyelerimiz daha dikkatli ve özverili çalıştıkları taktirde inanıyorum ki, İstanbul’a CHP’nin bayrağını dikeriz. Türkiye dünyanın en güzel ülkelerinden birisi bu ülke bu iktidarla yönetilmeyi hak etmiyor. Biz bunu başarabilecek güçteyiz, bizde bu potansiyel var. İlk önce örgütlerimizdeki yenilenmeyi tamamladıktan sonra, ilk hedefimiz iktidara gelerek, ülkeyi bulunduğu durumdan kurtararak, düzlüğe çıkarmak olacaktır. Biz bu ülkeyi atalarımızın kanı ve gözyaşı ile kurduk bir yerlere getirdik. Analarımızın bacılarımızın insanlarımızın alın teri ile kurduğu bu ülkeyi kimseye yedirmeyiz. Ülkemizin bölünmesine de asla müsaade etmeyeceğiz, Türkiyemizi Demokrasi ile taçlandırıp, Sosyal Demokrat bir iktidarı bu ülkeye armağan edeceğiz" dedi.

Arnavutköy zor bir bölge
"Arnavutköy, İstanbul’da çalışılması en zor olan ilçelerden birisidir. Ancak bu durumu bir anlamda da şans olarak görmek mümkündür" diyen Zeynel Emre, "Arnavutköy, bu kadar olumsuzluklara rağmen yeni seçmenler kazandırabileceğimiz, pilot bölgelerden birisidir. Bu sebeple kongre sonrasında mahalle mahalle çalışmamız, mahalle toplantıları yapmamız gerekir. Arnavutköy’de vatandaşlarımıza bütün bildiğimiz doğruları birinci ağızdan anlatmamız gereken bir bölge. Arnavutköy’de sistemli bir çalışma yapılabilirse ilçe kazanılır" açıklamasını yaptı.

Arnavutköy’de siyaset yapmak yürek ister
Arnavutköy’de partisine hizmet edenlere teşekkür belgelerinin dağıtıldığı birlik ve beraberlik gecesine katılarak kısa bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Kara, "Arnavutköy’ün bir okul, bir dershanedir. Arnavutköy’de siyaset yapmak kolay değildir, Arnavutköy’de siyaset yapmak yürek ister, Arnavutköy’de siyaset yapmak özveri ister, Arnavutköy’de siyaset yapabilmek için partililerimiz gecesini gündüzüne katmasına ihtiyaç vardır. Ben CHP’de siyaset yapan üyelerimizin yüreklerinin ne kadar geniş ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Sizleri kutluyorum, tebrik ediyorum. Sizlerin dayanışması sayesinde, özverili çalışmanız sayesinde partimiz Arnavutköy’de layık olduğu yere gelecektir" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.