Birbirimize sıkıca sarılacağız

Birbirimize sıkıca sarılacağız
Maltepe'de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Her türlü kötülüğe, kedere inat birbirimize sıkı sıkıya sarılacağız” dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Her zaman sokakta olduğunu ve insanlarla bir araya gelmeye çalıştığını anlatan Kılıç, “Bizim için öncelikle vatandaş gelir, Maltepe gelir, Maltepeliler gelir. Onların istek ve taleplerini önemser, değerlendiririz. Herhangi bir işi hayata geçirmeden evvel öncelikle onların yorumlarını dinlemeye çalışırız” dedi.

Kötülüklere inat
Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilçedeki bir emlakçıya da uğrayan Başkan Ali Kılıç, burada hem çay içti hem de dükkan sahibi ile sohbet etme fırsatı buldu. Türkiye'nin ekonomik olarak zor günlerden geçtiğini ve ülkedeki hemen herkesin maddi bazı sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını vurgulayan Kılıç, bütün bu vahamete rağmen insanların birlik olması gerektiğini ifade etti. Kılıç, “Tüm kötülüklere inat sımsıkı sarılacağız birbirimize. 4 yıldır tırnaklarımızla kazıyarak kurduğumuz iyiliğin, kardeşliğin ve hoşgörünün Maltepe’sini hep birlikte geleceğe taşıyacağız.Daha fazla kenetlenecek, birlikte başaracağız” diye konuştu.

Anneler huzurlu olsun
Maltepe'de şimdiye kadar 13 mahallenin tamamında kreş açtıklarından da söz eden Kılıç, benzer hizmetlerin devam edeceğini ifade ederek şöyle konuştu; “Her mahalleye kreş projemiz kapsamında 13 mahallede kreşlerimizi tamamladık. Huzurla ve güvenle çocuklarını bizlere emanet eden Maltepeli anneler artık hem ekonomik, hem de sosyal hayatta daha fazla söz sahibi. Bu anlamda vatandaşlarımıza katkı sunacak, onları rahatlatacak işlere imza atmaya devam edeceğiz.”
ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.