Birinci hedefimiz belediyeyi almak

Birinci hedefimiz belediyeyi almak
AK Parti Avcılar İlçe Başkan Adayı Yaşar Karaarslan bundan sonra en büyük önceliklerinin Avcılar'ı AK Partili bir belediye ile tanıştırmak olduğunu söyledi. Belediyenin yerlerde süründüğünü belirten Karaarslan, “Hazır olun var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

AK Parti tarafından Avcılar İlçe Başkanlığı'na aday gösterilen Yaşar Karaarslan ilçe binasında partililerle buluştu. Toplantıya İlçe Başkanı Ali Burak Alatepe, İl Başkan Yardımcısı Şevki Şar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bolcan, meclis üyeleri ve partililer de iştirak etti. Açlış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, "Biz bu görevi şu anda İl Başkanımız olan Bayram Şenocak'tan aldık bu günlere de güçlü bir şekilde getirdik. Partime, davama ve sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.
 

Kocaman bir aileyiz


İlçe başkanlığına aday gösterilen Yaşar Karaarslan ise "Biz dünyaya yolcu olarak geldik. Aynı zamanda siyasette de bu yolcu hikayesini kullanabiliriz. Geliyoruz gidiyoruz. Başkanımız Ali Burak Tepe bugüne kadar görevini layıkıyla yaptı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. AK Parti'nin kocaman bir aile olduğunu belirten Karaarslan, "Bu aile yeri geliyor farklı düşünebiliyor, farklı görüşler içerisinde olabiliyor. Bazılarımızın beğendiğini bazıları beğenmeyebiliyor. Ama birlik günü geldiğinde işte o zaman her şey değişiyor. Hepimiz tek yürek olabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye sürünüyor


Avcılar'da iki ana hedeflerinin olduğunu açıklayan Yaşar Karaarslan, "Birincisi 2019 seçimleri. İkincisi ise Cumhurbaşkanlığı seçimi. Avcılar'ı AK Partili belediyeye kavuşturmak istiyoruz. Şu anda yerlerde sürünen bir belediye, yerlerde sürünen bir hizmet anlayışı var. Cumhurbaşkanımız, il başkanımız 24 saat çalışıyor. Biz de  onlara ayak uydurmak yardım etmek, destek olmak için aynı güçle çalışacağız. Hazır olun hepimiz güzel bir ekip oluşturacağız" açıklamasını yaptı.  YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.