Biz büyük bir aileyiz

Biz büyük bir aileyiz
Çatalca Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeği programında Başkan Mesut Üner, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, Meclis Üyeleri, Çatalca Belediyesi personelleri ve aileleri bir araya geldi. Başkan Üner, "Çatalca Belediyesi olarak büyük bir aileyiz" dedi.

İki akşam olarak düzenlenen iftar programlarının ilk buluşması Atatürk Spor Kompleksi'nde; Temizlik İşleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'nün katılımlarıyla gerçekleştirildi.  

Bu akşam bir kez daha gördük
"Çatalca Belediyesi olarak büyük bir aileyiz" vurgusunu her fırsatta dile getiren Başkan Mesut Üner, Mayıs ayında doğan personellerin doğum günlerini de iftar yemeği sonrasında kutladı. Doğum günü olan personellerle birlikte pasta keserek, hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Mesut Üner, hediyelerini de Meclis Üyeleri ile birlikte verdi. Başkan Mesut Üner yaptığı konuşmada; "Geldiğimiz ilk günden bu yana Çatalca Belediyesi olarak büyük bir aile olduğumuzu söylüyoruz. Bu akşam burada ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gördük. Gelenekselleşen iftar programımızda sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 
Hepinize çok teşekkür ediyorum ve hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğumuz bütün oruçları kabul etsin." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.