Bizi protesto edebilirsiniz!

Bizi protesto edebilirsiniz!
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilginç bir çıkışa imza attı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni Protesto Alanı isminde bir yer belirleyeceklerini anlatan Albayrak, “Oraya giderek bizi protesto edebilir, taleplerinizi, önerilerinizi dile getirebilirsiniz” dedi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kendilerinin protesto edilebileceğini belirterek, bunun için bir protesto alanı belirlediklerini söyledi. Konuya ilişkin açıklama yapan Albayrak, “Geçen aydan bu yana bir aydır hem işçi arkadaşlarımızın zam talepleri ile ilgili bir takım eylemleri oldu. Özellikle genel başkanımız geldiği zamanda eylem olmuştu. Bende asla bu konuda bir kırgınlık yoktur olmaz zaten. Hepsi beraber çalıştığımız arkadaşlarımız daha sonra Çerkezköy’den J plakalar ile ilgili arkadaşlar geldiler. Buraya bu meydana geldiler bir takım taleplerle geldiler. Daha sonra Çerkezköy minibüsçülerinin bir takım talepleri oldu. Demek ki bu kadar geniş sahada da bir alana ihtiyaç vardı. Bende tabi bizim her şeyimiz bütün hizmetlerimiz açık ve şeffaftır. Böyle açık bir sahada da tabi şimdilik geçici olarak daha rahat bir yer temin edene kadar şu sistem rahat bir şekilde otursun. Orada bir Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini Protesto alanı diye bir yer tespit ettik geçici olarak şimdilik burasını özellikle gelip protesto etmek isteyenler veya öneri sunmak isteyenler, bizim şeffaf belediyecilik anlayışımız gereği burada rahatça gereken sunumlarını, gereken taleplerini yapabilirler diye açık açık beyan ettik” dedi.

Örnek olması gerekir



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin bu hamlesini değerlendiren vatandaşlar ise bütün belediyelere örnek olması gereken bir çalışma yapıldığını söyledi. Vatandaşlar, “Belediyeyle ilgili şikayetlerimizi daha rahat dile getirebilecek, gazetecilerle rahatça buluşabilecek, şikayetlerimizi ve önelerimizi istediğimiz gibi seslendirebileceğiz. Bu oldukça demokrat bir tavır. Bu tavır nedeniyle, demokrasiye sunduğu katkı nedeniyle Belediye Başkanı Albayrak'ı ve Tekirdağ'ı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER:

İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.