Bozoğlu ve ekibinden Çanta çıkarması

Bozoğlu ve ekibinden Çanta çıkarması
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, ana kademe, yedek yönetim, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarından oluşan yaklaşık 100 kişilik bir ekiple Çanta mahalle adeta çıkarma yaparak ilçe teşkilatının bütün kademeleri ile Çanta ’da sıkılmadık el bırakmadı. Başkan Bozoğlu başkanlığındaki Silivri Ak Parti teşkilatı tam kadro olarak akşam saatlerinde eş zamanlı bir şekilde Çanta mahallesindeki kahvehane, esnaf ve site ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını v

Çanta Mahallesinde gerçekleştirilen tarama ile ilgili bilgi veren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti’nin siyasi anlayışında sadece seçimden seçime vatandaşı hatırlamak olmadığını, AK Parti’nin her zaman milleti ile iç içe ve her an seçim olacakmış gibi çalışmalarına devam ettiğini söyleyerek şu ifadelere yer verdi; “AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak Çanta Mahallesinde genel bir seçmen taraması gerçekleştirdik. Ana kademe, yedek yönetim, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımız dahil yaklaşık 100 kişilik bir ekiple Çantalı hemşerilerimize eş zamanlı ziyaretler yaptık. Silivri siyasetinde ilk olan bu çalışmamızla Çanta mahallemizde esnaflarımızı, kahvehane ve site yönetimlerini ziyaret ettik. Kadın ve gençlik kollarımız ev ziyaretleri ile vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinledi. Kahvehane ve esnaf ziyaretlerimizde yine esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek sohbet ettik. AK Parti gücünü milletinden alan bir partidir. AK Parti sadece seçimden seçime seçmenini hatırlayan bir parti değildir. AK Parti her zaman milleti ile iç içe ve her an seçim olacakmış gibi çalışan ve milletine hizmet eden bir partidir. 

SİLİVRİ HALKI BELEDİYE’DEN ÜMİDİNİ KESİMİŞ DURUMDA
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak bizlerde Silivri’mizin tamamına hakimiz. Gittiğimiz her kapıda vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. İnsanlar artık hizmetin kimden geldiğini çok iyi görüyor ve biliyor. Silivri halkı Silivri Belediyesinden ümidi kesmiş durumda. Belediyenin yapması gereken ama yapmadığı hizmetleri artık bizden talep eder hale gelmişler. Bunu sahada çok iyi görüyoruz. Seçmen taramamızda neredeyse ilçe teşkilatımızın tamamını mahallelerinde gören Çanta’lı hemşerilerimizden çok yoğun ilgi gördük. Çok güzel ve samimi bir çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmayı her hafta bir mahallemizde gerçekleştireceğiz.  Bu vesile ile AK Parti Silivri ailesine kapıları ile beraber gönüllerini de açan bütün Çantalı hemşerilerimize şahsım ve teşkilatım adına bir kez daha çok teşekkür ediyorum.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.